Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

Home

Loading
Η λύση που ψάχνετε
για να απαλλάξετε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο
από ενοχλητικά έντομα, τρωκτικά και μικρόβια
Προστατεύουμε το χώρο σας και τον διατηρούμε καθαρό και ελεγχόμενο

Γιατί Protect

quote image

Στην PROTECT εφαρμόζουμε συγκεκριμένη διαδικασία υλοποίησης του κάθε έργου,ακολουθούμενη από σύστημα διαχείρισης ποιότητας.

Ποιοί Είμαστε

Η PROTECT εξειδικευμένη στις υπηρεσίες Ελέγχου και Καταπολέμησης Παρασίτων, δραστηριοποιείται σύμφωνα με την φιλοσοφία του IPM (Ολοκληρωμένη διαχείριση παρασίτων) και επεκτείνεται σε ολόκληρο το φάσμα των Υγειονομικών και Περιβαλλοντικών εφαρμογών. Στόχος της είναι η συνολική εκτίμηση της προσβολής (υπάρχουσας ή μελλοντικής), η αποτελεσματικότητα των μεθόδων και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Το σύνολο των εργασιών που πραγματοποιείται από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας πάντα με την καθοδήγηση της επιστημονικής μας ομάδας ακολουθείται από όλο το έντυπο υλικό που αφορά τις εργασίες και δύναται να χορηγείται για:
 • Ελέγχους
 • Ενημέρωση
 • Αξιολόγηση
 • Λήψη διορθωτικών ενεργειών

Η απεντόμωση έχει ως στόχο την καταπολέμηση των εντόμων, η οποία πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

 • Με ψεκασμό σημείων και επιφανειών με εντομοκτόνα και ρυθμιστές ανάπτυξης εντόμων.
 • Με χρήση ετοιμόχρηστων δολωμάτων σε μορφή gel.
 • Με τοποθέτηση φερομονικών εντομοπαγίδων ελέγχου.
 • Με παγίδες σύλληψης για έρποντα έντομα.
 • Με ηλεκτρικές συσκευές παγίδευσης ιπτάμενων εντόμων.
 • Με εφαρμογή επιχρίσματος σε επιφάνειες.
 • Με εφαρμογή καπνογόνων και αερολυμάτων.

 • Η χρήση των σκευασμάτων πραγματοποιείται με όλα τα σύγχρονα και ενδεδειγμένα μέσα όπως ατμοποιητές, νεφελοψεκαστήρες, συσκευές ULV.

  Με χρήση ετοιμόχρηστων
  δολωμάτων σε μορφή gel.
  Δείτε Περισσότερα

Η μυοκτονία πραγματοποιείται με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης των τρωκτικών. Συνδυασμός μέτρων και ενεργειών προκειμένου να θωρακιστεί ο χώρος σας και να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητους επισκέπτες. Η λύση του προβλήματος δεν στηρίζεται αποκλειστικά στη χρήση τρωκτικοκτόνων δολωμάτων αλλά και στην εφαρμογή ατοξικών μεθόδων. Όλες μας οι ενέργειες πραγματοποιούνται με πρωταρχικό μέλημα την ασφαλή εφαρμογή των μεθόδων και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας όλων.

Factory
Cleaning
Δείτε Περισσότερα
Λύσεις
Για Επαγγελματίες & Για Ιδιώτες

Η Protect είναι εδώ για να συζητήσει και να προτείνει λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Κλείστε Ραντεβού
Με Ασφάλεια
Έντομα
Παράσιτα
Τρωκτικά
Διατηρήστε τον επαγγελματικό σας χώρο και τους γύρο σας ασφαλή και καθάρο

Η Εφαρμογή

Η απώθηση αφορά την εφαρμογή μεθόδων προκειμένου να αποφευχθεί η παρουσία παρασίτων ή και ζώων (ερπετών, πτηνών κ.α.)στον χώρο που μας ενδιαφέρει. Πραγματοποιείται με τη χρήση συνδυαστικών μέτρων, όπως με την εφαρμογή χημικών και βιολογικών σκευασμάτων αλλά και με την τοποθέτηση διαφόρων υλικών που εμποδίζουν την είσοδό τους.

Aπώθηση ερπετών

Για την απώθηση ερπετών χρησιμοποιούνται κατάλληλα απωθητικά σκευάσματα. Τα σκευάσματα αυτά δεν έχουν άσχημη οσμή, δεν προκαλούν θάνατο στα ερπετά και είναι απόλυτα ασφαλή για τη δημόσια υγεία. Η υπολειμματική τους δράση είναι μεγάλη. Σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιείται υδατοενισχυόμενη μορφή απωθητικού λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου όπου τοποθετείται.

Aπώθηση πτηνών
  Η απώθηση πτηνών γίνεται με την τοποθέτηση υλικών που καθιστούν αδύνατη την είσοδο-εγκατάστασή τους στον χώρο μας, κατ' επέκταση τη δημιουργία φωλιάς. Επιπλέον χρησιμοποιούνται δραστικές ουσίες που δεν επηρεάζουν και δεν βλάπτουν τα πτηνά, εξασφαλίζουν όμως την απουσία τους.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Δείτε Περισσότερα

Γιατί Protect
Η Εταιρεία
Η PROTECT εξειδικευμένη στις υπηρεσίες Ελέγχου και Καταπολέμησης Παρασίτων, δραστηριοποιείται σύμφωνα με την φιλοσοφία του IPM (Ολοκληρωμένη διαχείριση παρασίτων) και επεκτείνεται σε ολόκληρο το φάσμα των Υγειονομικών και Περιβαλλοντικών εφαρμογών.
Πολιτική Ποιότητας
Η πολιτική ποιότητας με την οποία δρομολογούνται όλες οι απαραίτητες ενέργειες της PROTECT, την οποία υιοθετούν και υποστηρίζουν όλα τα μέλης .
Γιατί Protect
Στη σημερινή πραγματικότητα όπου οι απαιτήσεις αυξάνονται & η παροχή υπηρεσιών αξιολογείται συνεχώς, η επιλογή συνεργατών είναι κρίσιμης σημασίας. Η PROTECT αναγνωρίζει τη δυσκολία επιλογής των συνεργατών στο επίπεδο του pest control λόγω της ιδιαίτερης φύσης του & της εξειδικευμένης γνώσης που απαιτεί και παρόλα αυτά στοχεύει στην μακροχρόνια συνεργασία.
Κλείστε Ραντεβού

'Αμεση επίσκεψη στο χώρο σας θα δώσουμε οριστική λύση στο πρόβλημα σας.

  Η Ημερομηνία & Ώρα Επίσκεψης θα επιβεβαιωθεί μέσω τηλεφώνου.

  Η Βιβλιοθήκη
  Έτοιμοι για το σπίτι ή το γραφείο
  να νιώσετε αναζωογονημένοι;
  Οι μικροοργανισμοί, αν και υφίστανται παντού, δεν γίνονται ορατοί με γυμνό μάτι ενώ παράλληλα είναι αβλαβείς. Μάλιστα, πολλοί μικροοργανισμοί δρουν ευεργετικά στην υγεία μας. Όταν όμως ένας μικροοργανισμός είναι εν δυνάμει επιβλαβής, συχνά αναφέρεται ως «μικρόβιο».
  • Έντομα
  • Τρωκτικά
  • Μικρόβια
  100K+
  Απολυμάνσεις
  100%
  Ικανοποίηση Πελατών
  Καλέστε Τώρα

  Κλείστε ραντεβού ONLINE ή στο παρακάτω
  τηλέφωνο άμεσα με απόλυτη ασφάλεια.

  210 5233 694
  Συνεργασίες