Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Απεντομώσεις Λοιπών Επιχειρήσεων

Η διατήρηση της καθαριότητας και της υγιεινής κατάστασης στον χώρο μιας επιχείρησης είναι κρίσιμος παράγοντας για την ασφάλεια των παραγόμενων προϊόντων, του απασχολούμενου προσωπικού της και των επισκεπτών της. Η απεντόμωση, όπως και οι υπόλοιπες εργασίες παρασιτοκτονίας (απολύμανση – μυοκτονία) είναι ιδιαίτερα σημαντικές και απαραίτητες, όχι μόνο επειδή πρωτίστως τα έντομα μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην ανθρώπινη υγεία, αλλά γιατί μπορούν να καταστρέψουν τη φήμη της επιχείρησής σας. Καθώς ζούμε στην εποχή της έντονης και ταχύτατης πληροφόρησης αλλά και των απαιτητικών πελατών, το τελευταίο πράγμα που θέλετε, είναι να χαλάσει η καλή εικόνα που με κόπο έχετε χτίσει στον επαγγελματικό σας χώρο, επειδή ένα και μόνο έντομο μπορεί να βρέθηκε στη λάθος θέση τη λάθος στιγμή! Τα... κακά νέα ταξιδεύουν πολύ γρήγορα, δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος να μην εξασφαλίζετε στον εαυτό σας και στους γύρω σας αυτό που και η επαγγελματική ηθική αλλά και ο Νόμος επιτάσσουν: τις καλύτερες δυνατές συνθήκες αναφορικά με την υγεία και την υγιεινή στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας.

Προστασία παντού με την Protect

Η Protect εφαρμόζει σύγχρονα προγράμματα απεντόμωσης σε στεγασμένες αλλά και υπαίθριες εγκαταστάσεις πάσης φύσεως, όπως: βιομηχανίες, επιχειρήσεις τροφίμων και μη, μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία και λοιπά κοινωφελή ιδρύματα, και, όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας, σε εργοστάσια, αποθήκες, γραφεία, καταστήματα κ.λπ.

Η διασφάλιση της δημόσιας υγείας, η προστασία πολλών ανθρώπινων δραστηριοτήτων, καθώς και η προστασία διάφορων περιουσιακών στοιχείων αποτελεί για ’μας στόχο τον οποίο πετυχαίνουμε κάθε φορά, χάρη στον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία μας.

Ο σχεδιασμός κάθε προγράμματος απεντόμωσης που πραγματοποιούμε, στηρίζεται στο τρίπτυχο «πρόληψη – έλεγχος – καταπολέμηση». Η εφαρμογή του σχεδιασμού διενεργείται από εξειδικευμένο συνεργείο με τη χρήση κατάλληλου εξοπλισμού και ενδεδειγμένων βιοκτόνων καταπολέμησης για κατοικημένους χώρους και επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Οι υπηρεσίες απεντόμωσης που προσφέρουμε, καλύπτουν όλες τις διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας, χρησιμοποιούνται μόνο πιστοποιημένα υλικά από τον Ε.Ο.Φ και το Υπουργείο Γεωργίας, εντελώς ακίνδυνα για τους ανθρώπους και τα θηλαστικά, ενώ όλο το προσωπικό μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο και με σημαντική εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
PROTECT

Εγγυημένη πρόληψη και καταστολή!

Οι απεντομώσεις γίνονται είτε προληπτικά, όταν κρίνεται ότι οι συνθήκες ευνοούν την πληθυσμιακή έξαρση των εντόμων, είτε κατασταλτικά, όταν έχουν εντοπιστεί έντομα ή ίχνη τους (περιττώματα, φωλιές). Έτσι, επιτυγχάνεται η εξόντωση κάθε είδους εντόμου που υπάρχει στο χώρο σας. Πολλές φορές οι προληπτικές απεντομώσεις παίζουν πολύ κρίσιμο ρόλο, γιατί τα έντομα ίσως βρίσκονται μέσα σε χώρους ή σε προϊόντα χωρίς να γίνονται αντιληπτά, όντας στο στάδιο της εκκόλαψης και της αναπαραγωγής. Μέσω της απεντόμωσης, επομένως, καθίσταται εφικτή τόσο η εξολόθρευση των ενηλίκων εντόμων στο ορατό περιβάλλον, όσο και η καταστροφή των αβγών και των καταφυγίων τους.

Με τις απεντομώσεις προλαβαίνουμε, λοιπόν, και την πληθυσμιακή έξαρση, που θα δυσκόλευε περισσότερο το έργο μας αργότερα. Οι υπηρεσίες της Protect βασίζονται στην εφαρμογή ολοκληρωμένων προγραμμάτων διαχείρισης παρασίτων. Εξετάζουμε δηλαδή όλες τις παραμέτρους που συντελούν στην ανάπτυξη ενός παρασίτου, και συνδυάζουμε όλες τις διαθέσιμες εγκεκριμένες μεθόδους για την αντιμετώπισή του ή την πρόληψη εμφάνισής του, πάντοτε με φιλική προσέγγιση προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Οι άρτιες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές και με ποιότητα αδιαπραγμάτευτη, ώστε η επένδυσή σας να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Για κάθε είδους επιχείρηση που χρειάζεται απεντόμωση, καλέστε μας και πείτε «αντίο» στους εχθρικούς έρποντες ή ιπτάμενους εισβολείς!

Ζητήστε Προσφορά