Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Υπηρεσίες Μυοκτονίας για Καταστήματα

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους για τη δημόσια υγεία γιατί μεταδίδουν στον άνθρωπο σοβαρές βακτηριακές ασθένειες που προκαλούνται από το δάγκωμά τους, μέσω της επαφής με μία μολυσμένη επιφάνεια ή με την κατανάλωση τροφής που έχει προσβληθεί από αυτά. Επιπλέον προκαλούν ζημιές στα αποθηκευμένα τρόφιμα και γενικότερα σε όλα τα εμπορεύματα, καθώς και σε κτιριακές εγκαταστάσεις, ανοίγοντας τρύπες ή τρώγοντας τα καλώδια με κίνδυνο να προκληθεί πυρκαγιά. Ως εξαιρετικά προσαρμόσιμα ζώα που είναι, μπορούν να βρεθούν πρακτικά παντού, ενώ αναπαράγονται με ρυθμό… πολυβόλου!
Μη ρισκάρετε λοιπόν τη βιωσιμότητα και τη φήμη του καταστήματός σας, το οποίο και βάσει νόμου είστε υποχρεωμένοι να έχετε θωρακισμένο απέναντι στους ανεπιθύμητους τετράποδους επισκέπτες.

Οι ικανότητες των τρωκτικών

Τα τρωκτικά είναι παμφάγα, και παρότι δεν καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες, εξαιτίας της περιέργειάς τους δοκιμάζουν τα πάντα με αποτέλεσμα να καταστρέφονται ποιοτικά τα προϊόντα. Τι σημαίνει αυτό; Πως ό,τι κατάστημα κι αν διαθέτετε, το εμπόρευμά σας και κάθε είδους επιφάνεια κινδυνεύουν!


Οι αρουραίοι και τα ποντίκια έχουν χαμηλή όραση και αχρωματοψία, ωστόσο η αίσθηση της οσμής, της γεύσης, της ακοής και της αφής είναι εξαιρετικά αναπτυγμένη σε αυτά, και συνήθως δραστηριοποιούνται μόλις το περιβάλλον γίνει ήσυχο. Επίσης είναι περίφημοι «σκαφτιάδες», αναρριχητές και κολυμβητές, ενώ τρέχουν γρήγορα και πηδούν με χαρακτηριστική άνεση. Για να μη «χορεύουν», λοιπόν, όταν εσείς λείπετε, φροντίστε να τα εξαλείψετε με την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την εγγύηση της Protect.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

100% επιτυχία με άμεση επέμβαση και επίλυση του προβλήματος

Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, για να εξαφανίσουμε τα ενοχλητικά τρωκτικά! Η εταιρεία μας θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ενέργειες εξόντωσης, ελέγχου και αντιμετώπισης των τρωκτικών, και μετά τη μυοκτονία θα πραγματοποιήσει απολύμανση σε όλες τις επιφάνειες που έχουν επιμολυνθεί. Ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος, θα κριθεί ο αριθμός των επισκέψεών μας. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζονται τουλάχιστον δύο επισκέψεις: στην πρώτη θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες αντιμετώπισης, και στη δεύτερη πραγματοποιείται ο έλεγχος των αποτελεσμάτων με ταυτόχρονο καθορισμό τυχόν επιπλέον ενεργειών. Με το πέρας της μυοκτονίας, σας παρέχουμε και πιστοποιητικό με το οποίο είστε καλυμμένοι για οποιουδήποτε είδους υγειονομικό έλεγχο, όπως ορίζεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και συμβουλές για την πρόληψη της επανεμφάνισης τρωκτικών. Επιπλέον, στο πιστοποιητικό αναγράφονται τα σκευάσματα που χρησιμοποιηθήκαν, το όνομα του ειδικού και όλα τα ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής.

Η σιγουριά που προσφέρει η Protect

Η επιτυχία ενός σχεδίου μυοκτονίας απαιτεί τεχνογνωσία, αυστηρό σύστημα και κατάλληλο προγραμματισμό, στοιχεία που η εταιρεία μας διαθέτει και εφαρμόζει υπεύθυνα και με συνέπεια, δίνοντας λύσεις με τα πιο ενδεδειγμένα και ασφαλή μέσα σε πολύ λίγο χρόνο. Οι εφαρμογές πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα συνεργεία της Protect, υπό την εποπτεία επιστημονικού προσωπικού, και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας. Φροντίζουμε για την εξολόθρευση των τρωκτικών που μπορεί να έχουν ήδη εμφανιστεί, αλλά και για την προληπτική καταστολή των πληθυσμών τους. Εσείς απολαμβάνετε την υγιεινή του χώρου σας και μπορείτε να δέχεστε κόσμο άφοβα στο κατάστημά σας, διατηρώντας την αξιοπιστία και τη φήμη που του αρμόζει!

Επικοινωνήστε μαζί μας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στο κτίριο όπου στεγάζετε τις δραστηριότητές σας, και μαζί θα βρούμε την οριστική του λύση στην πιο οικονομική τιμή!

Ζητήστε Προσφορά