Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

Απολυμάνσεις Εργοστασίων

Απολύμανση Εργοστασίων

Οι τακτικές απολυμάνσεις εργοστασίων, ιδιαίτερα σε βιομηχανίες τροφίμων και αναψυκτικών, αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την υγιεινή και καθαριότητα των χώρων αυτών, αλλά και για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι απολυμάνσεις των δημόσιων και ιδιωτικών επιχειρήσεων και οργανισμών είναι υποχρεωτικές από την Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Η ανάγκη για μικροβιοκτονία στις εγκαταστάσεις ενός εργοστασίου έχει να κάνει φυσικά και με την εικόνα του και τη σωστή λειτουργία του, όπως συμβαίνει σε κάθε επιχείρηση. Επειδή λοιπόν η καθαριότητα του εργοστασίου επεκτείνεται στη συνολική του εικόνα, είναι πρωτίστης σημασίας και δεν πρέπει ποτέ να παραμελείται.

Επαγγελματική καθαριότητα για παλιές και νέες εγκαταστάσεις

Παρόλο που η καθαριότητα θεωρείται δεδομένη στους εργοστασιακούς χώρους, τα στοιχεία επιφυλάσσουν μια δυσάρεστη διαπίστωση: αρκετές βιομηχανίες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά σε αυτή την καθοριστική για τη βιωσιμότητά τους διαδικασία. Εσείς φυσικά δεν έχετε κανέναν λόγο να ανήκετε σε αυτή την κατηγορία. Είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να ρισκάρετε να «σφραγιστούν» οι εγκαταστάσεις σας σε ενδεχόμενο υγειονομικό έλεγχο, επειδή τα μικρόβια κάνουν... πάρτι! Καλέστε την Protect και πείτε «αντίο» σε παράσιτα και μικροοργανισμούς που μπορούν να βλάψουν την εταιρία σας, είτε προκαλώντας φθορές στα προϊόντα, είτε αποτελώντας επικίνδυνες εστίες μόλυνσης για το εργατικό δυναμικό και τους παραλήπτες των παραγόμενων αγαθών.

Διαθέτουμε τις κατάλληλες λύσεις και το ειδικευμένο προσωπικό ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες βιομηχανικού καθαρισμού σε μεγάλες και μικρές εγκαταστάσεις, με στόχο να διατηρούνται καθαρές, ασφαλείς και υγιεινές για τους εργαζομένους και τους πελάτες σας.

Η απολύμανση γίνεται με εγκεκριμένα σκευάσματα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και με τις πιο σύγχρονες μεθόδους εφαρμογής από τους έμπειρους τεχνικούς της εταιρίας μας. Όσο πιο παλιό είναι μάλιστα ένα εργοστάσιο, τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη για μικροβιοκτονία. Εργοστάσια, όπως είναι οι βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων και ποτών, πρέπει να πληρούν τις σωστές προϋποθέσεις προκειμένου η παραγωγή των προϊόντων τους να πραγματοποείται σύμφωνα με τα υγειονομικά πρότυπα που ορίζει ο κανονισμός του ΕΦΕΤ.

Ολοκληρωμένη λύση θωράκισης των εγκαταστάσεών σας από τα μικρόβια, με την εγγύηση της Protect

Στην Protect γνωρίζουμε ότι τα εργοστάσια δεν μπορούν να σταματήσουν την παραγωγή τους για να μπορέσει να γίνει επαγγελματική απολύμανση. Για τον λόγο αυτό, φροντίζουμε να πραγματοποιηθεί η υπηρεσία απολύμανσης (όπως και απεντόμωσης ή/και μυοκτονίας) σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και φυσικά άμεσα, χωρίς σε καμία περίπτωση να μειώνεται η ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Οι πραγματοποιούμενες εφαρμογές είναι διακριτικές και δεν παρακωλύουν τις εν γένει λειτουργίες και υποχρεώσεις του χώρου. Χάρη στην τεχνογνωσία μας, φτάνουμε ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία, τα οποία απολυμαίνονται όπως πρέπει. Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τη χρήση των πιο σύγχρονων και αποτελεσματικών σκευασμάτων, σας εγγυάται υγιεινό και σίγουρο αποτέλεσμα.

Με την έναρξη της συνεργασίας μας, θα έχετε μια ολοκληρωμένη λύση θωράκισης των εγκαταστάσεών σας. Απολύμανση και απαλλαγή από μύκητες, ιούς, σαλμονέλα, βακτηρίδια κ.ά. με υπευθυνότητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, για την πλήρη εξυγίανση των χώρων σας, και πάντα με το απαραίτητο πιστοποιητικό. Τα απολυμαντικά μέσα και παρασκευάσματα που χρησιμοποιούμε στην απολύμανση, ακολουθούν απόλυτα τις προδιαγραφές του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και συνάδουν με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Είναι άοσμα, πλήρως ασφαλή για τον άνθρωπο και γενικότερα για το περιβάλλον.

Εμπιστευτείτε την Protect για ουσιαστική απολύμανση των χώρων των εργαζομένων, που είναι η κινητήρια δύναμη του εργοστασίου σας, βοηθώντας το έτσι να παραμείνει λειτουργικό!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ζητήστε Προσφορά