Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

Απολυμάνσεις Γραφείων

Απολύμανση Γραφείων

Το καθαρό εργασιακό περιβάλλον είναι ουσιώδες για την αύξηση της απόδοσης των εργαζομένων της εταιρείας σας και την προστασία της υγείας τους. Επιπλέον, αποτελεί βασικό παράγοντα για την άριστη εικόνα της εταιρείας προς τους πελάτες της. Είτε πρόκειται για τον αρχικό καθαρισμό των νέων σας γραφείων, είτε για γραφεία που μόλις έχετε ανακαινίσει, είτε για έναν τακτικό καθαρισμό του εργασιακού σας χώρου, η απολύμανση (όπως και ο γενικός καθαρισμός που προηγείται) είναι απαραίτητη για την εξόντωση όλων των παθογόνων μικροοργανισμών.

Πολλοί νομίζουν ότι δεν κινδυνεύουν να εκδηλώσουν κάποια ασθένεια κλεισμένοι σε γραφεία εταιρειών και υπηρεσιών, με τον κλιματισμό, τα σύγχρονα έπιπλα και την μοντέρνα διακόσμηση να δημιουργούν μια εικόνα άνεσης και ασφάλειας. Στην πραγματικότητα όμως, ο συνωστισμός που συχνά παρατηρείται μέσα σε γραφεία και η διαρκής χρήση τους, που δεν συνοδεύεται πάντοτε από σωστό καθαρισμό, μπορούν να προκαλέσουν εστίες μόλυνσης σε σημεία που δεν φαντάζεστε.

Υγειονομικοί κίνδυνοι στο εργασιακό περιβάλλον

Αρκεί και μόνο να σκεφτείτε ότι στον σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας μέσω του Διαδικτύου, οι τακτικοί χρήστες υπολογιστών πραγματοποιούν 50.000 έως 200.000 κτυπήματα πλήκτρων σε καθημερινή βάση! Μήπως θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που καθαρίσατε το πληκτρολόγιό σας, το οποίο έχει γίνει προέκταση του χεριού σας και κατ’ επέκταση των βακτηρίων που μεταφέρετε;Παθογόνοι οργανισμοί συσσωρεύονται στους χώρους των γραφείων από βρωμιές και λεκέδες διαφόρων υλικών που δεν απομακρύνονται με έναν απλό καθαρισμό, είτε ακόμα από τα οικοδομικά υλικά στην περίπτωση ενός νέου ή ανακαινισμένου χώρου. Οι επίμονοι λεκέδες και οι βρωμιές λειτουργούν σαν «μαγνήτης» για τους επιβαβλείς μικροοργανισμούς, που βρίσκουν πεδίο ανάπτυξης και μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες και δερματοπάθειες.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά και επειδή ενδέχεται σε χώρο όπου υπήρχε αυξημένο πρόβλημα από τα παράσιτα να χρειαστεί περαιτέρω καθαριότητα μετά από μυοκτονία ή απεντόμωση, η επαγγελματική απολύμανη κρίνεται επιβεβλημένη.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
PROTECT

Έμφαση στη λεπτομέρεια για άριστο αποτέλεσμα καθαριότητας και υγιεινής

Με δεδομένο πως η ποσότητα των ιών, βακτηρίων και κάθε είδους μικροοργανισμών που ζουν σ’ ένα γραφείο είναι πολύ μεγάλη, στόχος της Protect είναι η άμεση και ολοκληρωτική εξουδετέρωσή τους. Έτσι διασφαλίζουμε ότι το γραφείο σας θα διατηρήσει την άριστη εικόνα στο προσωπικό και στους επισκέπτες, με παράλληλη εξάλειψη των υγειονομικών κινδύνων, καθώς χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα σκευάσματα και μηχανήματα απόλυτα αβλαβή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Όλες οι εφαρμογές μας πραγματοποιούνται με έμφαση στη λεπτομέρεια, ώστε να σας παραδώσουμε ένα άριστο αποτέλεσμα καθαριότητας και υγιεινής.

Ελέγχουμε διεξοδικά όλους τους χώρους και τις επιφάνειες του γραφείου σας που πρέπει να απολυμανθούν, και τα ταξινομούμε ανά κατηγορία ώστε να γίνει μεθοδικός και ολοκληρωμένος καθαρισμός. Απολυμαίνουμε τα δάπεδα και τους διαδρόμους, το μπάνιο και τα είδη υγιεινής, την τουαλέτα, τα έπιπλα, το κουζινάκι και όλο τον «εξοπλισμό» του γραφείου σας, απογειώνοντας την ποιότητα του εργασιακού περιβάλλοντος. Όλες οι απολυμαντικές, μικροβιοκτόνες ουσίες που χρησιμοποιούμε, έχουν εγκεκριμένη άδεια από τον ΕΟΦ, ενώ με το πέρας των εργασιών, παραδίδουμε πιστοποιητικό για τις εργασίες απολύμανσης που έχουν γίνει.

Ακολουθούνται συγκεκριμένες μέθοδοι απολύμανσης:

  • Φυσικές μέθοδοι απολύμανσης (χρήση της ηλιακής ακτινοβολίας, της θερμότητας και των παλμικών δονήσεων).
  • Χημικές μέθοδοι απολύμανσης (με ποικίλα χημικά σκευάσματα).
  • Φυσικοχημικές μέθοδοι απολύμανσης (συνδυασμός της χρήσης των φυσικών και των χημικών μεθόδων).

Ζητήστε Προσφορά