Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

Απολυμάνσεις Επιχειρήσεων Υγειονομικού Χαρακτήρα

Απολύμανση Επιχειρήσεων Υγειονομικού Χαρακτήρα

Το είδος της δραστηριότητας με την οποία συνδέεται ένας χώρος εργασίας είναι αυτό που καθορίζει το επίπεδο των συνθηκών υγιεινής. Όταν έχουμε να κάνουμε με χώρους υγειονομικού χαρακτήρα, απαιτούνται άριστες συνθήκες υγιεινής, και η πρόληψη των μολύνσεων από μικροοργανισμούς δεν περιορίζεται μόνο στην αποστείρωση του προς χρήση εξοπλισμού και στο πλύσιμο των χεριών. Είναι απαραίτητη η απολύμανση (όπως και η αποστείρωση και η απεντόμωση, που πραγματοποιούνται είτε ξεχωριστά η καθεμιά, είτε συμπληρωματικά (εφόσον κρίνεται αναγκαίο) του συνόλου των επιφανειών του χώρου, ώστε να μειώνονται οι πιθανότητες επανεμφάνισης μολύνσεων.

Τα «τι» και «πού» της απολύμανσης

Η απολύμανση αφορά στην απομάκρυνση, αδρανοποίηση ή καταστροφή επιβλαβών παθογόνων μικροοργανισμών από χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα, με τη χρήση φυσικών, χημικών ή άλλων μέσων.

Με την απολύμανση επιτυγχάνουμε δραστική μείωση των νοσογόνων ή παθογόνων μικροοργανισμών (ιοί, βακτήρια, μικρόβια, μύκητες, κ.ά.), που μολύνουν επιφάνειες και εξοπλισμό και απειλούν την ανθρώπινη υγεία, όπως επίσης υλικά και προϊόντα, καθώς οι μικροοργανισμοί επιβιώνουν για αρκετούς μήνες.

Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια, χώροι παραγωγής / επεξεργασίας / τυποποίησης τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία και ξενοδοχεία ανήκουν, μεταξύ άλλων, στην κατηγορία αυτή, όπου είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με μικροβιοκτονία. Η μέθοδος αφορά στην εξόντωση επικίνδυνων για τον άνθρωπο μικροοργανισμών, που μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις, δηλητηριάσεις και μολύνσεις. Τα πιο κοινά μικρόβια που αντιμετωπίζουμε, είναι αυτά της σαλμονέλας, της μηνιγγίτιδας, του σταφυλόκοκκου και του H1N1.

Μείνετε ασφαλείς με τις απολυμαντικές μεθόδους της Protect

Μικροβιοκτονίες πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο της επιχείρησης, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, στα σκεύη, στις επιφάνειες εργασίας, στα συστήματα εξαερισμού, στις ψυκτικές μονάδες κ.α. Χάρη στις μεθόδους απολύμανσης της Protect, η οποιαδήποτε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος καθίσταται σε μεγάλο βαθμό ελεύθερη από μολυσματικούς παράγοντες. Τα παρασκευάσματα που χρησιμοποιούμε κατά την απολύμανση-μικροβιοκτονία, είναι μη τοξικά. Διαθέτουν μεγάλη υπολειμματική δράση και εξαιρετική ικανότητα διείσδυσης ακόμα και στα πιο απρόσιτα σημεία ενός χώρου, καταπολεμώντας όλο το φάσμα των πιθανών εστιών. Η υψηλή βιοδιασπασιμότητά τους τα καθιστά ακίνδυνα για υλικά όπως το μέταλλο, το πλαστικό και το ξύλο, ενώ επιτυγχάνεται πλήρης απόσμηση του μολυσμένου χώρου. Χάρη στη μικροβιοκτονία επιτυγχάνεται η διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής αλλά και η μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών παραγόντων σε ευαίσθητους χώρους.

Οι κατάλληλα σχεδιασμένες υγειονομικές εφαρμογές μας καταπολεμούν δραστικά ιούς και μικρόβια που θα μπορούσαν να προκαλέσουν εστίες μόλυνσης και να αποτελέσουν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Οι εφαρμογές γίνονται με τη διάχυση του απολυμαντικού μέσου σε όλες τις προσβεβλημένες περιοχές, με μηχανικά μέσα, όπως ψεκαστήρες προπίεσης και εκνεφωτήρες ψυχρού νέφους.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
PROTECT

Η μεθοδολογία μας

Η απολύμανση πραγματοποιείται, αφού έχει προηγηθεί σχολαστική καθαριότητα, με τη χρήση ψεκαστικών μέσων (ψεκαστήρων ή εκνεφωτών) για την καλύτερη διάχυση του απολυμαντικού μέσου. Ο τεχνικός εξοπλισμός της Protect επιτρέπει την αποτελεσματική διάχυση μικροσταγονιδίων σε όλες τις επιφάνειες αλλά και στον αέρα. Έτσι εξασφαλίζεται η αποτελεσματική εξουδετέρωση όλων των παθογόνων μικροβίων. Επιπλέον, οι απολυμαντές που σας εξυπηρετούν, είναι πάντα εξοπλισμένοι με ειδικές προστατευτικές ενδυμασίες, και τηρούν απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η επίσκεψή μας για απολύμανση του χώρου σας περιλαμβάνει τα εξής:
  • Χημικός έλεγχος
  • Εξονυχιστική εξέταση του χώρου και επιλογή κατάλληλης προσέγγισης για την αντιμετώπιση του προβλήματος.li>
  • Ενημέρωση για τις απαιτήσεις του χώρου και τη μέθοδο που θα χρησιμοποιηθεί.
  • Εφαρμογή μικροβιοκτονίας.
  • Πλήρη αναφορά εργασιών και παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης.
  • Παροχή πιστοποιητικού μικροβιοκτονίας με την ημερομηνία της απολύμανσης και τα εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. φάρμακα που χρησιμοποιήσαμε.

Ζητήστε Προσφορά