Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

Απολύμανση κατα του Κορονοϊού

Απολύμανση κατά του Κορονοϊού

Η εμφάνιση κρουσμάτων του κορονοϊού SARS-CoV-2, που προκάλεσε την επιδημία Covid-19 σε παγκόσμια κλίμακα, έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στον χώρο της απολύμανσης αναφορικά με τον περιορισμό της διασποράς του θανατηφόρου ιού. Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης κρίνεται απαραίτητο για την καταπολέμηση της νόσου του κορονοϊού, όχι μόνο σε περιόδους έξαρσης αλλά σε μόνιμη βάση μέχρι να βρεθεί ενδεχομένως το πολυπόθητο φάρμακο που θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα.
Αυτή τη στιγμή, η λύση και ο ακρογωνιαίος λίθος της αντίδρασης απέναντι στη μάστιγα του Covid-19 είναι (σε επίπεδο μικροβιοκτονίας) η απολύμανση για κορονοϊό, ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου συγχρωτισμού, όπως μέσα μαζικής μεταφοράς, εμπορικά κέντρα, σχολεία, νοσοκομεία, κοινόχρηστοι χώροι, ξενοδοχεία, κ.α. Και σε αυτό τον ιδιαίτερο τομέα απολύμανσης, η Protect διαθέτει τα εχέγγυα ώστε να αισθάνεστε και κυρίως να είστε ασφαλείς σε οποιονδήποτε χώρο ελλοχεύει ο κίνδυνος του SARS-CoV-2.

Πού και πόσο «ζει» ο κορονοϊός;

Εκτός από τη δεδομένη αερόβια μετάδοσή του, διαπιστώθηκε ότι ο κορονοϊός παραμένει ζωντανός και ενεργός σε πολλές επιφάνειες (π.χ. πόμολα, ανελκυστήρες, υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, κρεβάτια) και μάλιστα για αρκετές ημέρες. Η μετάδοση του κορονοϊού από επιφάνειες στον άνθρωπο είναι δεδομένη, επομένως χρειάζεται προσοχή στο τι ακουμπάμε και οι απολυμάνσεις έχουν σαφέστατα γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Το πόσο εύκολα μπορεί να μεταδοθεί ο ιός, φαίνεται από το γεγονός ότι μπορεί να επιβιώσει σε σκληρές επιφάνειες (π.χ. πλαστικό, ανοξείδωτο ατσάλι) έως και 72 ώρες, 24 ώρες σε χαρτί, ενώ είναι ανιχνεύσιμος στον αέρα μέχρι και 3 ώρες. Επιπλέον, ένας και μόνο βήχας μπορεί να παραγάγει μέχρι και 3.000 σταγονίδια, που μολύνουν κάθε είδους επιφάνεια.


Η εταιρεία μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για την υλοποίηση απολυμάνσεων κατά του κορονοϊού, με συχνότητα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του χώρου σας, και σκοπό να παραμείνει ένα ισχυρό «όπλο» στον «πόλεμο» ενάντια στην πανδημία. Η επιστημονική επάρκεια της Protect, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και ο άρτιος τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματικός εξοπλισμός που διαθέτουμε, εγγυώνται για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα με διακριτικότητα και περιβαλλοντική συμβατότητα.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
PROTECT

Απολύμανση για COVID-19

Η απολύμανση για κορονοϊό πραγματοποιείται:

  • Είτε με φορητό εκνεφωτή
  • Είτε με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης
  • Είτε με συσκευές που παράγουν υπεριώδη ακτινοβολία και υψηλή θερμότητας

Η εταιρεία μας αξιολογεί την ανάγκη συχνότητας και προγραμματισμού εφαρμογής, ανάλογα με το ποσοστό συγχρωτισμού και επισκεψιμότητας. Καταγράφονται τα δεδομένα και εξάγονται ασφαλή συμπεράσματα από τα οποία προκύπτει το προτεινόμενο πρόγραμμα εφαρμογών απολυμάνσεων κατά του Covid-19.

Τα ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα που χρησιμοποιούμε, είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, παρέχουν αντισηψία και απόσμηση σε στερεές επιφάνειες και χώρους, δεν λεκιάζουν, και, σε αντίθεση με τα απεντομωτικά, δεν έχουν υπολλειματικότητα. Η εφαρμογή τους ακολουθεί πιστά τις οδηγίες χρήσης του σκευάσματος, όπως αυτή ορίζεται από την παρασκευάστρια εταιρεία και τη σχετική έγκριση από το αρμόδιο Υπουργείο.
Περισσότερες

Υπηρεσίες

Όταν μας επιλέγετε ως συνεργάτη υπηρεσιών, προσφέρουμε επαγγελματισμό,ποιότητα και αξιοπιστία.
Υπηρεσίες Μικροβιοκτονίας

Κύριος σκοπός της μικροβιοκτονίας είναι η πρόληψη και η καταστολή διαφόρων μολυσματικών νοσημάτων. Εφαρμόζουμε τις πλέον κατάλληλες μεθόδους για την καταπολέμηση όλων των πηγών κινδύνου για την δημόσια υγεία.

Υπηρεσίες Μυοκτονίας

Η μυοκτονία πραγματοποιείται με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης των τρωκτικών. Συνδυασμός μέτρων και ενεργείων προκειμένου να θωρακιστεί ο χώρος σας και να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Απώθηση Ζώων & Παρασίτων

Η απώθηση αφορά την εφαρμογή μεθόδων προκειμένου να αποφευχθεί η παρουσία παρασίτων ή και ζώων (ερπετών, πτηνών κ.α.) στον χώρο που ενδιαφερόμαστε. Πραγματοποιείται με τη χρήση συνδυαστικών μέτρων.

Ζητήστε Προσφορά