Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ

Απεντομώση σε Εργοστάσια

Η απεντόμωση αποτελεί υψίστης σημασίας διαδικασία, που καθιστά μια εταιρεία υγιή κυριολεκτικά, αλλά και μεταφορικά. Σε κλάδους όπως η βιομηχανία και η βιοτεχνία, η λειτουργία όλων των ειδών επιχειρήσεων απαιτεί τον πλήρη έλεγχο των χώρων παραγωγής και αποθήκευσης, καθώς και του περιβάλλοντος χώρου. Βιομηχανίες τροφίμων (κρεατοσκευάσματα, ιχθυηρά, αλεύρι, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, ξηροί καρποί κ.λ.π.), Υφαντουργεία, Βαφεία, Εργοστάσια Ξυλείας, Ηλεκτρολογικού υλικού, Αλουμινίου, Πλαστικών και Χημικών υλικών, Συσκευαστήρια, εντάσσονται σε αυτούς τους κλάδους, που έχουν βασική ανάγκη να ελέγχουν τον πληθυσμό των εντόμων του αγρού, αλλά και εντόμων υγειονομικής σημασίας (όπως π.χ. κατσαρίδες) στους χώρους τους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα συνήθως εστιάζεται στην πρόκληση φθορών στα εμπορεύματα, καθώς και στο ότι προκαλούνται επικίνδυνες εστίες μόλυνσης για τους εργαζόμενους αλλά και τους παραλήπτες των εμπορευμάτων.

Προστατέψτε το εργοστάσιό σας από τα έντομα με την εγγύηση της Protect

Η Protect, αναγνωρίζοντας τα υψηλά πρότυπα που έχετε θέσει, και εφαρμόζοντας μεθόδους που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ιδαίτερες ανάγκες σας, σας παρέχει εγγύηση τόσο για την άμεση απόκριση στο πρόβλημά σας όσο και για την αποτελεσματικότητα της δράσης μας. Οπλισμένοι με εμπειρία και επιστημονική γνώση αναφορικά με τα παράσιτα, είμαστε σε θέση να κατανοούμε την ανάγκη διαχείρισης των ενοχλητικών -και όχι μόνο- εντόμων, ώστε να εξασφαλίζεται και να διατηρείται η επιτυχία της επιχείρησής σας.

Ακολουθώντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης των εντόμων για τον εξαιρετικά ευαίσθητο τομέα της βιομηχανίας τροφίμων, αλλά και για τους υπόλοιπους εργοστασιακούς τομείς, παρέχουμε εγγυημένες λύσεις για τις εγκαταστάσεις σας. Τα συνεργεία απεντόμωσης της Protect, εξοπλισμένα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας θα ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε μόλυνση η οποία αφορά σε έντομα, παρέχοντάς σας πλήρη περιγραφή και ανάπτυξη στατιστικών στοιχείων σε κάθε εφαρμογή. Η εταιρεία μας παρέχει πλήρη φάκελο εργασιών, που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε πιστοποιήσιμο σύστημα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων ISO 9001:2008, HACCP, ISO 22000:2005, και επιπλέον χρησιμοποιεί ολοκληρωμένα συστήματα σε όλες τις εντομοπαγίδες.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
PROTECT

Η Protect σας εγγυάται ότι:

• Προτεραιότητά της είναι η ασφάλεια των τροφίμων/προϊόντων και των εργαζομένων σας.
• Κινείται πάντοτε πάνω στα πρότυπα συστήματα που ακολουθεί η επιχείρησή σας.
• Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης στοχεύει μόνο σε συγκεκριμένους επιβλαβείς οργανισμούς στις εγκαταστάσεις τροφίμων.
• Δίνει μεγάλη σημασία στις επιπτώσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα.
• Προστατεύει το εμπορικό όνομα της επιχείρησής σας.
• Προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσει και να βελτιώσει τις μεθόδους των εφαρμογών στις απεντομώσεις, ενημέρωνοντας το προσωπικό της για τα πιο αποτελεσματικά και ασφαλή σκευάσματα και εφαρμογές.
• Οι τεχνικοί μας θα επιθεωρήσουν με σχολαστικότητα τις εγκαταστάσεις σας και θα καταγράψουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε ό,τι αφορά στα έντομα.

• Μετά την επιθεώρηση προτείνουμε μια σειρά από προληπτικά μέτρα για την καλύτερη σφράγιση των κτιριακών δομών σας, χρησιμοποιώντας υλικά που εξασφαλίζουν χρόνια ανθεκτικότητα, με αποκλεισμό κάποιων σημείων ή με εργασίες καθαριότητας σε συγκεκριμένους χώρους και μηχανήματα.
• Πραγματοποιούμε ψεκασμούς εξωτερικά και περιμετρικά των εγκαταστάσεων για την πρόληψη εναντίον των ερπόντων εντόμων. Επιπλέον γίνεται έλεγχος των παγίδων για τα έρποντα έντομα εντός του εργοστασίου, καταγράφουμε τα ευρήματα, και εφόσον κριθεί απαραίτητο, λαμβάνονται επιπλέον μέτρα (θερμική μέθοδος απεντόμωσης σε μηχανήματα ή επιφάνειες για εξόντωση των επιβλαβών παρασίτων με ατοξικό τρόπο). 
• Οι ηλεκτρικές εντομοπαγίδες τοποθετούνται ανάλογα με το εμβαδόν του χώρου. Όλες οι εντομοπαγίδες μας είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικά ποιοτικά υλικά και είναι κατάλληλες για χώρους τροφίμων.

Να θυμάστε ότι η σωστή πρόληψη συντελεί στη μείωση των προβλημάτων. Έτσι, π.χ. η τήρηση καλών συνθηκών υγιεινής, η ορθή συντήρηση των εγκαταστάσεων αλλά και ο περιορισμός ανοιγμάτων αποτρέπουν την μελλοντική είσοδο εντόμων, που αποτελούν εστίες μόλυνσης.

Ζητήστε Προσφορά