Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

Μυοκτονίες σε Αποθήκες

Υπηρεσίες Μυοκτονίας σε Αποθήκες

Οι αποθήκες είναι ένας από τους πιο αγαπημένους χώρους όπου προτιμούν τα τρωκτικά να φωλιάζουν. Γενικά, πρέπει να γνωρίζετε πως τα ποντίκια βρίσκουν καταφύγιο και μέρος να αναπαραχθούν όπου δεν υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα από τον άνθρωπο ή και καθόλου. Όλοι οι χώροι μπορούν να γίνουν πιθανοί «στόχοι» από ποντίκια και ιδιαίτερα οι αποθήκες -όσο καθαρές κι αν είναι- μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθούν από ανεπιθύμητους επισκέπτες, που θέλουν ησυχία και σκοτάδι, και στις αποθήκες βρίσκουν ένα ιδανικό περιβάλλον. Καθώς μάλιστα ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους να εισβάλουν ποντίκια σε έναν χώρο είναι η ύπαρξη τροφίμων, μια αποθήκη με τρόφιμα (ή ζωοτροφές), ειδικά αν υπάρχουν τρύπες στις κτιριακές εγκαταστάσεις, είναι εύκολος στόχος για τα τρωκτικά.

Τρόφιμα και τρωκτικά

Υπολογίζεται πως ένας ποντικός καταναλώνει σε ημερήσια βάση 3-4g ξηρής τροφής περίπου (ένας αρουραίος φτάνει τα 28g). Τα τρωκτικά μολύνουν τα τρόφιμα καθιστώντας τα ακατάλληλα ή μειώνουν την εμπορική τους αξία. Επιπλέον, καταστρέφουν τη συσκευασία των τροφίμων, γεγονός που επιφέρει οικονομικές απώλειες, αφού το κόστος της επανασυσκευασίας ξεπερνά σημαντικά την αξία του τροφίμου που κατανάλωσαν.

Στόχοι των τρωκτικών

Οι τετράποδοι «εισβολείς» αρέσκονται να φτιάχνουν τις φωλιές τους σε σωρούς από εμπορεύματα, που είναι αποθηκευμένα και έχουν περισσότερο από έναν μήνα να μετακινηθούν. Με δεδομένο ότι το σμάλτο των δοντιών τους είναι 5,5 φορές πιο ισχυρό από το ατσάλι, είναι σαφές πως μπορούν να μασούν οποιοδήποτε υλικό φανεί χρήσιμο για τη δημιουργία της φωλιάς τους. Χαρτιά, υφάσματα, αλουμίνιο, πλαστικά, μεταλλικοί κάδοι, ξύλα και καλώδια γίνονται, μεταξύ άλλων, εύκολη βορά στις ορέξεις των παμφάγων τρωκτικών, τα οποία είναι ικανά να προκαλέσουν ακόμα και πυρκαγιά ροκανίζοντας ηλεκτροφόρα καλώδια. Η ακόρεστη επιθυμία τους για αναζήτηση τροφής οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας, ευνοείται σε ένα ήσυχο περιβάλλον όπως αυτό μιας αποθήκης.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Οριστική απαλλαγή από ποντίκια και αρουραίους με την εγγύηση της Protect!

Η εταιρεία μας εγγυάται άριστο αποτέλεσμα χάρη στον συνδυασμό του έμπειρου προσωπικού μας με τα κορυφαίας ποιότητας εξειδικευμένα σκευάσματα που θα χρησιμοποιηθούν από το συνεργείο μυοκτονίας. Καθώς πρόκειται για μια πολυσύνθετη εργασία, αρχικά φροντίζουμε να γνωρίσουμε καλά τον αποθηκευτικό σας τόπο ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα και για τον περιβάλλοντα χώρο. Κατόπιν γίνεται εκτίμηση του πληθυσμού των τρωκτικών που υπάρχουν και εντοπισμός των πιθανών πηγών τροφής τους. Το επόμενο στάδιο είναι η δόλωση του χώρου με ειδικά τρωκτικοκτόνα δολώματα στα σημεία που πρέπει και με μορφή δολωμάτων ανάλογα με τις εκτιμήσεις που έχουν γίνει στα προηγούμενα στάδια εφαρμογής της μυοκτονίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι για να υπάρχει άριστο αποτέλεσμα στη μυοκτονία, σημαντική είναι και η δική σας συνεργασία, όταν ακολουθείτε ορθά τις υποδείξεις των επιστημονικών μας συνεργατών. Σημαντικό είναι, επίσης, να γνωρίζετε ότι σε αποθήκες με ζωοτροφές, τα δολώματα πρέπει να είναι πιο ελκυστικά απ’ αυτές. Το καλοκαίρι χρησιμοποιούμε τρωκτικοκτόνα διαλυμένα σε κύπελλα με νερό ή γάλα γιατί αναγκαστικά τα τρωκτικά θα πιουν, κάτι που δεν συμβαίνει στον ίδιο βαθμό τον χειμώνα, καθώς η πρόσβαση σε νερό είναι πολύ πιο εύκολη. Να θυμάστε ακόμη ότι τα ποντίκια είναι εξαιρετικά γόνιμα και μπορούν να αναπαραχθούν καθόλη τη διάρκεια του έτους. Το θηλυκό γεννά 4 έως 8 φορές το χρόνο, από 7 έως 10 μικρά κάθε φορά, επομένως μη χάνετε χρόνο! Ελάτε στην Protect για οριστική απαλλαγή από ποντίκια και αρουραίους και στην αποθήκη σας!

Ζητήστε Προσφορά