Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ-ΜΥΓΕΣ

Απεντόμωση για Κουνούπια/Μύγες

Παρά το μικρό του μέγεθος, το κουνούπι θεωρείται το πιο φονικό ζώο παγκοσμίως, μετρώντας 755.000 θύματα τον χρόνο! Το 80% του πληθυσμού της Γης είναι εκτεθειμένο στις ασθένειες που μπορούν να μεταφέρουν τα κουνούπια ανά τον κόσμο. Δεν είναι, λοιπόν, η... βασανιστική φαγούρα που προκαλεί το τσίμπημα του κουνουπιού μαζί με την κοκκινίλα στο δέρμα και το πρήξιμο, οι κυριότερες αιτίες για να τα κρατήσετε μακριά σας. Ούτε καν ο εκνευριστικός ήχος τους δίπλα στο αφτί σας την ώρα που προσπαθείτε να κοιμηθείτε. Ο βασικός λόγος που χρειάζεστε απεντόμωση για κουνούπια, είναι ότι αυτοί οι «διαβιβαστές» μεταφέρουν ασθένειες όπως η ελονοσία, ο κίτρινος και ο δάγκειος πυρετός, η εγκεφαλίτιδα, η φιλαρίαση και λοιμώξεις από τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Αποτελεσματική κουνουποκτονία με την υπογραφή της Protect

Η εταιρεία μας έχει τη γνώση, την πείρα και τα κατάλληλα μέσα ώστε να σας απαλλάξει στον μέγιστο δυνατό βαθμό από τα προβλήματα που προκαλούν αυτά τα ενοχλητικά έντομα. Με τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό, το ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της, η Protect εντοπίζει όλες τις πιθανές εστίες κουνουπιών και εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες και αποτελεσματικές τεχνικές απολύμανσης και απεντόμωσης με χημικά σκευάσματα, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Μέθοδοι και βήματα της κουνουποκτονίας
Οι εφαρμογές κουνουποκτονίας πραγματοποιούνται είτε με επίγεια μέσα (ψεκαστικά μεγάλου όγκου και υψηλής πίεσης) είτε με αέρια (αεροψεκασμοί) ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των εστιών. Η αντιμετώπιση των κουνουπιών πρέπει να είναι προληπτική και διαρκής, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
Επιθεώρηση: Πραγματοποιούμε αναλυτική χαρτογράφηση και σχεδιάζουμε ένα πλάνο καταπολέμησης.
Εφαρμογή: Άμεσα αποτελέσματα για τη μείωση του πληθυσμού των κουνουπιών.
Προστασία: Η ζώνη προστασίας της εφαρμογής μας διαρκεί εβδομάδες.
Συντήρηση: Οι συχνές εφαρμογές απομακρύνουν τα κουνούπια από τον χώρο σας, τον οποίο μπορείτε να απολαμβάνετε ξέγνοιαστα!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
PROTECT

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΜΥΓΕΣ

Η καταπολέμηση της μύγας έχει «συλλογικό» χαρακτήρα, καθώς όποια μέτρα απεντόμωσης κι αν εφαρμόσουμε, το πρόβλημα θα παραμείνει εφόσον δεν υπάρχει σχολαστική καθαριότητα. Οι μύγες είναι έντομα με εξαιρετικές ικανότητες πτήσης και τρέφονται σχεδόν με τα πάντα. Πολλές φορές προέρχονται από περιττώματα ή κουφάρια ζώων και η καταπολέμησή τους είναι απαραίτητη διότι μεταφέρουν πάνω από 100 παθογόνους μικροοργανισμούς, που προκαλούν σαλμονέλα, χολέρα, τυφοειδή πυρετό, δυσεντερία κ.ά. Έτσι, η απομάκρυνση των εστιών αναπαραγωγής και η χρήση μέσων αποκλεισμού (π.χ. σίτες σε παράθυρα και πόρτες) συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση του προβλήματος.
Καθώς είναι πολλά τα είδη μυγών, για να γίνει σωστά η απεντόμωση πρέπει πρώτα να γίνει ταυτοποίηση του είδους του εντόμου. Εκτός από την οικιακή μύγα που είναι εύκολο να αναγνωρίσει κάποιος, υπάρχουν και τα λεγόμενα «μυγάκια» (Drosophila, Sewage fly κ.λ.π). Μύγες και μυγάκια συναντάμε συνήθως σε εκτεθειμένα τρόφιμα (κυρίως φρούτα), σε κάδους σκουπιδιών, στάσιμα νερά, δίπλα σε αποχετεύσεις, πάνω από νεροχύτες και σε φρεάτια.

Βασικές μέθοδοι απεντόμωσης μυγών

Κατά κανόνα χρειάζεται κάποια ειδική εφαρμογή στους παραπάνω χώρους. Η ακριβής αναγνώριση του είδους της μύγας παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο για μια επιτυχημένη απεντόμωση. Ιδιαίτερα σε επιχειρήσεις επεξεργασίας τροφίμων, η απεντόμωση της μύγας πραγματοποιείται, μεταξύ άλλων, με παγίδες σύλληψης και φωτεινές παγίδες UV-A, μέσα αποκλεισμού και παρεμπόδισης, εντομοαπώθηση, σύμφωνα πάντα με τις αρχές του HACCP.
Από ’κει και πέρα, η χημική καταπολέμηση (καπνισμοί, υπολειμματικοί ψεκασμοί, επίχρισμα) και η παγίδευση των ανηλίκων εντόμων σε εξωτερικούς χώρους ώστε να επιτευχθεί μείωση των πληθυσμών γύρω από τις κτιριακές εγκαταστάσεις, αποτελούν αποτελεσματικές μεθόδους για να απαλλαγείτε από την εισβολή ανεπιθύμητων φτερωτών επισκεπτών.
Τόσο για τα κουνούπια, όσο και για τις μύγες είναι σημαντικό να ξεκινήσουν οι ψεκασμοί από νωρίς την άνοιξη ώστε να μειωθούν, όσο είναι δυνατό, τα έντομα που θα γεννήσουν στον περιβάλλοντα χώρο της περιοχής που σας ενδιαφέρει να είναι «καθαρή» από αυτά. Σε περίπτωση έντονης προσβολής, χρειάζονται μηνιαίες επαναλήψεις μέχρι και το φθινόπωρο.

Ζητήστε Προσφορά