Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Υπηρεσίες Μυοκτονίας Λοιπών επιχειρήσεων

Ένα και μόνο παράσιτο σε ακατάλληλη θέση μπορεί να κοστίσει! Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για «κινητές υγειονομικές βόμβες» όπως είναι τα τρωκτικά. Ποντίκια και αρουραίοι, όσο... συμπαθητικά και αβλαβή μπορεί να δείχνουν σε απεικονίσεις και από μακριά, στην πράξη είναι ικανά να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές στην υγεία των ανθρώπων, στην ποιότητα των αποθηκευμένων ή παραγόμενων προϊόντων και εν τέλει στη φήμη μιας επιχείρησης. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε, είναι τρωκτικά να τριγυρίζουν ανάμεσα στα πόδια σας. Γι’ αυτό μη χάνετε χρόνο. Διατηρήστε τη φήμη της επιχείρησής σας καλώντας την Protect για ασφαλή, γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων που προκύπτουν από την ύπαρξη τρωκτικών.

Παρέχουμε την ασφάλεια που χρειάζεται μια σύγχρονη επιχείρηση

Στις μέρες μας, ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις αναγνωρίζουν την ανάγκη για προστασία απέναντι σε επιβλαβείς δυνητικούς και υπαρκτούς παράγοντες, που θα έχει όφελος για τις ίδιες και για τους πελάτες τους. Μην ξεχνάτε ότι ο πελάτης πρέπει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της προσοχής κάθε επιχείρησης.

Όλες οι αποφάσεις, οι υπηρεσίες και τα προϊόντα, πρέπει να βασίζονται στην ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών του πελάτη, πόσο μάλλον όταν αφορούν στην υγεία και στην υγιεινή, τις οποίες είστε υποχρεωμένοι να εγγυάστε αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Αξίζει να ρισκάρετε να διαλυθεί η επιχείρησή σας επειδή θεωρήσατε μη αναγκαίο να δαπανήσετε λίγα χρήματα για την πρόληψη ή καταπολέμηση τέτοιων κινδύνων; Η Protect είναι σε θέση να σας παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών όλο το 24ωρο, προς αντιμετώπιση κάθε είδους απρόβλεπτου υγειονομικού συμβάντος ή αναμενόμενης απειλής, πάντα με συνέπεια, επαγγελματισμό και καθαρά επιστημονική προσέγγιση.

Γιατί είναι απαραίτητη η μυοκτονία
Μια ενδεχόμενη προσβολή από τρωκτικά σε μια επιχείρηση μπορεί να προκαλέσει:
 • Σοβαρά προβλήματα στην υγεία του προσωπικού και των πελατών
 • (μεταδίδουν επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία ασθένειες, όπως λεπτοσπείρωση, πανώλη, τυφοειδή πυρετό, τοξοπλάσμωση) και απώλεια της μεταξύ τους εμπιστοσύνης.
 • Ζημιά σε προϊόντα, στα κτίρια και στην καλή φήμη της επιχείρησης αναφορικά με ζητήματα υγείας και υγιεινής.
 • Προσωρινό κλείσιμο της επιχείρησής σας.
 • Νομικές κυρώσεις.
 • Καταστροφές στη γεωργία.
 • Προσέλκυση φιδιών στις κατοικημένες περιοχές.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γιατί είναι απαραίτητη η μυοκτονία

Γι’ αυτό η μυοκτονία αποτελεί εφαρμογή προτεραιότητας σε κάθε προσβεβλημένο χώρο. Η στρατηγική μυοκτονίας της Protect στον έλεγχο όλων των ειδών ποντικών και αρουραίων (Mus musculus, Rattus rattus, Rattus norvegicous) συνοψίζεται στην ακόλουθη μεθοδολογία: Επιθεώρηση χώρων

 • Χημικός έλεγχος
 • Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε, είναι ισχυρά αντιπηκτικά τρωκτικοκτόνα «δεύτερης γενιάς». Ακολουθούνται κατά γράμμα όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις κι έτσι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για τον άνθρωπο και για τα ζώα αναφορικά με τη χρήση δολωματικών σταθμών.
 • Προσδιορισμός των επιθυμητών ορίων ανοχής
 • Παγίδευση
 • Χρησιμοποιούμε παγίδες σύλληψης και θανάτωσης τρωκτικών με εντυπωσιακά γρήγορα αποτελέσματα.
 • Θωράκιση χώρου
 • Προσεκτική επιθεώρηση της προσβεβλημένης περιοχής για τον καθορισμό εισόδων και διαδρομών των τρωκτικών.
 • Αξιολόγηση των αποτελεσμάτων με συνεχή επικαιροποίηση των δράσεων
 • Υγιεινή του χώρου
 • Τροφή, νερό, σκουπίδια, ενδέχεται να προσελκύσουν, χωρίς να το θέλουμε, ποντίκια και αρουραίους.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι εκτός από τους ελέγχους που πραγματοποιούνται από τον ΕΦΕΤ με κίνδυνο να σας επιβληθεί πρόστιμο, οι πελάτες γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικοί σε ό,τι έχει να κάνει με την υγιεινή και ασφάλεια, όχι μόνο στα τρόφιμα που καταναλώνουν, αλλά σε όλο τον χώρο που καλύπτει μια επιχείρηση. Η παραμικρή υποψία ή φήμη για μολυσμένα τρόφιμα/επιφάνειες μπορεί γίνει ο λόγος που ο αγοραστής/πελάτης θα σας απορρίψει, θα διαδώσει την εμπειρία του και θα προτιμήσει να απευθυνθεί αλλού. Η Protect, που καθημερινά εργάζεται με σεβασμό και πάθος απέναντι στους πελάτες της, θα κρατήσει μακριά τους ανεπιθύμητους επισκέπτες! Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με τις μυοκτονίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Ζητήστε Προσφορά