Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

Μυοκτονίες σε Γραφεία

Υπηρεσίες Μυοκτονίας για Γραφεία

Ο χώρος εργασίας δεν αποτελεί πλέον απλά ένα μέρος όπου ο εργαζόμενος περνάει μερικές ώρες της ημέρας του. Πρόκειται για κάτι πολύ πιο «βαθύ» και ουσιαστικό. Το γεγονός ότι σύγχρονες μελέτες έδειξαν πως ο κάθε εργαζόμενος περνάει περισσότερο από 50% του χρόνου του στον χώρο εργασίας, αποδεικνύει τη σπουδαιότητα των ορθών συνθηκών στο επαγγελματικό περιβάλλον. Και οι ευχάριστες εργασιακές συνθήκες συνδέονται άρρηκτα με την υγιεινή. Ποιος θέλει... τρωκτικά στο γραφείο του; Κανείς! Αν, ωστόσο, δεχθείτε απρόσκλητες επισκέψεις, η Protect θα σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησής τους! Έτσι, όχι μόνο θα αποφευχθούν πιθανές επιβλαβείς επιπτώσεις στην υγεία σας (τα τρωκτικά είναι φορείς ασθενειών όπως πανώλη, λεπτοσπείρωση, τύφος, και βλαβερών παρασίτων, όπως ψύλλοι, ψείρες και τσιμπούρια), αλλά θα διασφαλίσετε ένα υγιές περιβάλλον, απαραίτητο για την απρόσκοπτη αποδοτικότητα και παραγωγικότητα εντός των κτιριακών σας εγκαταστάσεων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μόνιμη και αξιόπιστη λύση εντός γραφείου με την υπογραφή της Protect!

Η εταιρεία μας θα ανακαλύψει τα «τρωτά σημεία» στο γραφείο, που μπορούν να αποτελέσουν διόδους για τα τρωκτικά, αφού ελέγξει τον περιβάλλοντα χώρο για τυχόν κτιριακές ελλείψεις (π.χ. σχισμές ή ανοίγματα σε πόρτες). Θα εντοπίσουμε σημεία που συνιστούν πιθανές πηγές τροφής για τα τρωκτικά και θα ερευνήσουμε για παρουσία ή ίχνη τους (πατημασιές, περιττώματα, τρίχες), για το είδος τους, αλλά και για τις πιθανές φωλιές και διαδρομές που ακολουθούν, ενώ θα γίνει και εκτίμηση του πληθυσμού τους. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι τα τρωκτικά έχουν σε μεγάλο βαθμό αναπτυγμένο το ένστικτο της κατοικίας και η γονιμότητά τους είναι παροιμιώδης! Αν επομένως πιστεύετε ότι δεν συντρέχει ιδιαίτερος κίνδυνος να τα συναντήσετε στο γραφείο σας, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε γρήγορα! Καλό θα ήταν επίσης να μην αφήνετε εκτεθειμένα τρόφιμα, ιδιαίτερα ξηρούς καρπούς και οτιδήποτε περιέχει πολλή ζάχαρη, όπως φρούτα και σπόρους δημητριακών, που αποτελούν φυσική τροφή για τα τρωκτικά αλλά και κλασικό σνακ σε γραφεία! Τα ποντίκια ανταποκρίνονται στη μυρωδιά, στην υφή και τη γεύση της τροφής και αγαπάνε τη ζάχαρη. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σας περισσέψει σοκολάτα, καλά θα κάνετε να μην την αφήσετε εκτεθειμένη στο γραφείο σας!

Πώς Η Πανδημία Covid-19 Προκάλεσε Ραγδαία Αύξηση Του Πληθυσμού Των Τρωκτικών Σε Γραφεία

Όσο παράδοξο κι αν φαίνεται, η πανδημία Covid-19 έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα σε γραφεία σε όλο τον κόσμο λόγω της ραγδαίας αύξησης τρωκτικών! Η Βρετανική Ένωση Ελέγχου Παρασίτων (BPCA) υποστηρίζει μάλιστα ότι υπήρξε σημαντική αύξηση στη δραστηριότητα των αρουραίων στις βρετανικές πόλεις κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown εξαιτίας κορωνοϊού. Οι αριθμοί «μιλούν» από μόνοι τους: Αύξηση κατά 51% μετρήθηκε μόνο τον Απρίλιο του 2020, ενώ το ποσοστό παρουσίας τρωκτικών σε γραφεία ανέβηκε στο 78% μέχρι τον Οκτώβριο του 2020, καθώς οι κρύοι φθινοπωρινοί μήνες έδωσαν στα τρωκτικά την ώθηση που χρειάζονταν για να αρχίσουν να κατευθύνονται σε εσωτερικούς χώρους. Τα άδεια γραφεία, τα οποία προσέφεραν τον τέλειο συνδυασμό ζεστασιάς και (λόγω απουσίας προσωπικού) ησυχίας, έχουν αποδειχθεί ένα σαφώς ελκυστικό περιβάλλον. Με βάση τα παραπάνω, οι συμβουλές από όλους τους ειδικούς είναι σαφείς: «κάθε εργοδότης που σχεδιάζει να καλωσορίσει το προσωπικό μετά τη λήξη του lockdown, σύντομα θα πρέπει να ελέγξει σχολαστικά τα γραφεία του και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει την απουσία τρωκτικών σε αυτά». Μην αμελήσετε να καλέσετε την Protect για ασφαλή και αποτελεσματική μυοκτονία στα γραφεία σας!

Ζητήστε Προσφορά