Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

Μυοκτονίες σε Σχολεία

Υπηρεσίες Μυοκτονίας σε Σχολεία

Στην Protect αντιμετωπίζουμε ανθρωποκεντρικά τους πελάτες που μας εμπιστεύονται και συνεργάζονται μαζί μας. Ειδικά η ασφάλεια των παιδιών αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία μας γι’ αυτό και σε ό,τι αφορά τον ευαίσθητο -από κάθε άποψη- χώρο των σχολείων, δίνουμε το μέγιστο της προσοχής μας στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε σχολικής αίθουσας, για απομάκρυνση και εξόντωση τρωκτικών και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να πετύχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα μυοκτονίας, ώστε κάθε σχολείο να αποπνέει καθαριότητα, και τα παιδιά, το εκπαιδευτικό προσωπικό, αλλά και οποιοσδήποτε επισκέπτης να νιώθει σίγουρος σε κάθε του βήμα ανά πάσα στιγμή.

Προστασία με ασφάλεια

Με την αφθονία τροφών και νερού, τα σχολεία προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για να βρουν καταφύγιο ποντίκια, αρουραίοι (και πολλά άλλα είδη παρασίτων). Επιπλέον, όπως και σε κάθε είδους κτιριακή εγκατάσταση, πρέπει να γίνεται σωστή διαχείριση των απορριμμάτων, πόσο μάλλον σε ένα σχολείο όπου συνήθως τα παιδιά είναι... άτακτα!

Αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα μια μόλυνση από ποντίκια, μπορεί να εδραιωθεί γρήγορα. Έτσι, η Protect δίνει προτεραιότητα σε μεθόδους πρόληψης προσβολών και καθαρισμού των χώρων, ώστε να διατηρείται η σωστή υγιεινή. Μόνο εάν κριθεί πως είναι επικτακτική ανάγκη, γίνεται εφαρμογή των πλέον χαμηλής τοξικότητας φαρμάκων για μυοκτονία τοπικά, και σε χώρους δυσπρόσιτους από παιδιά.

Το πρωτόκολλο της Protect
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η πρόληψη αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της καταπολέμησης και του ελέγχου του πληθυσμού των τρωκτικών. Με συνέπεια και υπευθυνότητα σε κάθε μας εργασία, παρέχουμε, μεταξύ άλλων, εγκρίσεις για όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε σε κάθε εφαρμογή μυοκτονίας όλων των ειδών, καθώς και σταθερό τιμοκατάλογο, μελέτη των σχολικών εγκαταστάσεων, και φάκελο στον οποίο περιέχεται αναλυτική περιγραφή των εφαρμογών που πραγματοποιήθηκαν, προς επίδειξη σε κάθε έλεγχο.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ζητήστε Προσφορά