Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

Απολυμάνσεις Καταστημάτων

Απολύμανση Καταστημάτων

Κάθε χώρος θεωρείται εν δυνάμει πηγή μόλυνσης. Γι’ αυτό και είναι επιτακτική ανάγκη να πραγματοποιείται σε όλων των ειδών τους χώρους και τις επιφάνειες (αντικείμενα, τοίχους, έπιπλα κ.λπ.) απολύμανση, δηλαδή επιστημονική εφαρμογή με σκοπό την καταστροφή της συντριπτικής πλειοψηφίας των παθογόνων μικροοργανισμών. Η σωστή λειτουργία και η διατήρηση της καλής φήμης ενός καταστήματος δεν μπορεί παρά να έχει άμεση σχέση με την καθαριότητα.

Η επαγγελματική εφαρμογή της Protect προσφέρει τη βεβαιότητα του καθαρού, κάτι που κανένα οικιακό σκεύασμα ή ερασιτεχνική εφαρμογή δεν μπορεί να εγγυηθεί. Όραμά μας είναι να προσφέρουμε καθαριότητα στις εγκαταστάσεις του καταστήματός σας, η οποία στηρίζεται σε βαθιά επιστημονική γνώση και στην ανάγκη για προστασία του χρήστη-πελάτη με οικολογική συνείδηση. Η εταιρεία μας δίνει ουσιαστική βοήθεια στην καταπολέμηση μίας αόρατης, αλλά πραγματικής απειλής, είτε προληπτικά είτε επειδή έχει εντοπιστεί κάποιο κρούσμα. Ακολουθούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα καθαρισμού και απολυμάνσεων, διατηρώντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και πρωτόκολλα εφαρμογών. Έτσι, δημιουργούμε ευχάριστους και κυρίως υγιεινούς χώρους στο κατάστημά σας και διασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς, βελτιώνοντας τη δική σας ποιότητα ζωής, αλλά και των πελατών σας.

Οδηγίες πριν την απολύμανση

Η απολύμανση πραγματοποιείται οπουδήποτε είναι εφικτό να επικάθεται το απολυμαντικό σκεύασμα. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από την εφαρμογή ο χώρος πρέπει να είναι τακτοποιημένος και απαλλαγμένος από απορρίμματα και οποιαδήποτε περιττή ύλη, προκειμένου να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα στις επιφάνειες προς απολύμανση.

Επιπλέον, μετά το πέρας της εφαρμογής, δεν πρέπει να γίνει υγρό καθάρισμα στα σημεία της εφαρμογής (σφουγγάρισμα, ρίψεις υγρών) για ένα 24ωρο.

Ζήστε την πολυτέλεια που προσφέρει ένα αληθινά καθαρό περιβάλλον με την εγγύηση της Protect

Η Protect εξασφαλίζει την εξυγίανση της ατμόσφαιρας και ταυτόχρονα απαλλάσσει τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβή μικρόβια και μικροοργανισμούς. Οι μέθοδοι απολύμανσης που ακολουθούμε σε κάθε χώρο μπορεί να διαφέρουν, ανάλογα με το εκάστοτε πρόβλημα και τις ανάγκες που προκύπτουν. Μετά από αυτοψία του χώρου, κρίνουμε ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος και αναλαμβάνουμε δράση.

Κάθε κατάστημα έχει τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες. Γι’ αυτό και η μέθοδος απολύμανσης, το είδος των απολυμαντικών ουσιών, οι συγκεντρώσεις, οι χρόνοι εφαρμογής, η προεργασία, οι εργασίες, καθώς και οι οδηγίες μετά την εφαρμογή προσαρμόζονται στην ιδιαίτερη περίπτωση κάθε πελάτη. Τα τελευταίας τεχνολογίας σκευάσματα και οι μέθοδοί μας καταπολεμούν αποτελεσματικά πληθυσμούς με ενδεχόμενη ανθεκτικότητα σε κοινά απολυμαντικά ή ερασιτεχνικές εφαρμογές, και οι χώροι παραδίδονται άθικτοι, χωρίς μυρωδιές και μεταχρωματισμούς.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
PROTECT

Η μεθοδολογία μας

Ενδεικτικές μέθοδοι απολύμανσης που εφαρμόζουμε (όλες συνοδεύονται από το Πιστοποιητικό Απολύμανσης) είναι:

  • Ο ψεκασμός χαμηλής πίεσης.
  • Ο καπνισμός εσωτερικών χώρων.
  • Ο νεφελοψεκασμός.
  • Η θερμική καταπολέμηση ξηρού ατμού (εξαλείφονται έτσι όλοι οι παθογόνοι μικροοργανισμοί όπως ιοί, βακτήρια, μικρόβια, μύκητες, κοριοί, ψύλλοι, ψείρες κ.λπ.).


Η Protect διαθέτει την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση να εξαφανίσει το όποιο μικροβιακό «αποτύπωμα» έχει αφήσει κάθε πελάτης ή εργαζόμενος που έχει επισκεφτεί ένα κατάστημα, χωρίς να επηρεάζει τον «εξοπλισμό», ακόμα και τον ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό. Η άρτια εικόνα των επαγγελματικών σας χώρων αποτελεί για εμάς δέσμευση ώστε τόσο το προσωπικό όσο και οι πελάτες να απολαμβάνουν ένα πεντακάθαρο υγιεινό περιβάλλον. Όποιο και να είναι το μέγεθος του καταστήματός σας, είτε λιανικής είτε χονδρικής, παρέχουμε άριστες υπηρεσίες απολύμανσης σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ειδική αντιμετώπιση μικροοργανισμών

Ένα ξεχωριστό θέμα που χρειάζεται ειδική αντιμετώπιση όμως, είναι οι διάφοροι μικροοργανισμοί που μπορεί να επιβαρύνουν είτε εμάς, είτε τα κατοικίδια μας είναι πολλοί σε αριθμό, απαιτούν ιδιαίτερη εξειδίκευση στην καταπολέμηση τους. Η εταιρεία μας με την επιστημονική της ομάδα μπορεί να σχεδιάσει το πλέον κατάλληλο πρόγραμμα απολύμανσης εξατομικευμένα & να δρομολογήσει τις απαραίτητες ενέργειες για την απολύμανση του εκάστοτε χώρου με την πληρέστερη μέθοδο για κάθε μικροοργανισμό στόχο (ιούς, βακτήρια, κλπ.) που έχει καταγραφεί βιβλιογραφικά ή ακόμα και εάν είναι υπό διερεύνηση ή σε προχωρημένη πειραματική εφαρμογή για αυτόν. 

Η εξειδίκευση αυτή πέρα από τους χώρους κατοικιών, μπορεί να αφορά και άλλους χώρους, όπως κτηνιατρεία, καταστήματα με κατοικίδια, πώλησης ειδών για κατοικίδια, κτηνιατρικές εγκαταστάσεις και επιχειρήσεις κλπ. 

 

  • Τέτοια παραδείγματα μπορούν να αφορούν απολυμάνσεις σε περιπτώσεις μολύνσεων από μικροοργανισμούς, παράσιτα, ιούς π.χ. παρβοϊού τύπου 2 (CPV-2) –τύφος ζώων 

Ζητήστε Προσφορά