Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Απεντόμωση Γραφείων

Είναι δεδομένο ότι οι κτιριακές εγκαταστάσεις όπου συστεγάζονται πολλά γραφεία, αντιμετωπίζουν εισβολές από έντομα. Η ιδιαιτερότητα και η διαφοροποίησή τους συγκριτικά με άλλους χώρους, είναι ότι συχνά τις απογευματινές και βραδινές ώρες τα γραφεία παραμένουν κλειστά. Τότε δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγο τα παράσιτα, τα οποία αν δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως, προκαλούν προβλήματα στους χώρους εργασίας.

Τα οφέλη μιας καθαρής από έντομα επιχείρησης

Είναι δεδομένο πως η αποτελεσματικότητα και η αξιοπιστία ενός επαγγελματικού χώρου σχετίζεται και με το θέμα της καθαριότητας, την οποία η παρουσία εντόμων θέτει σε κίνδυνο. Όλες εξάλλου οι σύγχρονες έρευνες δείχνουν πως το καθαρό εργασιακό περιβάλλον συμβάλλει στην αύξηση των επιδόσεων των εργαζομένων, μειώνοντας σημαντικά το στρες, που έχει αρνητικές επιπτώσεις ως προς την αποτελεσματικότητά τους.


Είναι αυτονόητο ότι σε έναν χώρο γραφείου χωρίς έντομα (και κάθε άλλου είδους παράσιτα), ο εργαζόμενος δεν σπαταλά πολύτιμο χρόνο... κυνηγώντας τους ενοχλητικούς επισκέπτες και μπορεί να μένει απρόσκοπτα συγκεντρωμένος στο αντικείμενο της δουλειάς του. Την ίδια στιγμή, το καθαρό (και από έντομα) περιβάλλον γραφείου προδιαθέτει θετικά τους πελάτες που το επισκέπτονται. Όσον αφορά μάλιστα τους κοινόχρηστους χώρους (π.χ. τουαλέτες), η καθαριότητα έχει άμεση σχέση με την υγεία, που κάθε υπεύθυνος γραφείου οφείλει να εξασφαλίζει για όλους όσους βρίσκονται μέσα σ’ αυτό.

Επειδή λοιπόν η δουλειά σας δεν είναι να... κυνηγάτε έντομα, ελάτε στην Protect για να είστε σίγουροι πως θα περνάτε δημουργικό χρόνο στο γραφείο σας, το οποίο θα είναι απαλλαγμένο από τα ανεπιθύμητα παράσιτα.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
PROTECT

Μέγιστη ασφάλεια με τα πρωτόκολλα δράσης της Protect

Η εταιρεία μας γνωρίζει εκ των έσω τις ιδιαιτερότητες της απεντόμωσης επαγγελματικών χώρων, και κάθε αναγκαία εργασία για τον έλεγχο εντομολογικών προσβολών που πραγματοποιεί, προκύπτει μετά από προσεκτικό σχεδιασμό ώστε να τηρούνται οι οδηγίες των σκευασμάτων και η Νομοθεσία.
Στην Protect δίνουμε έμφαση στη χρήση φυσικών μεθόδων, βιολογικών μέσων και σκευασμάτων φιλικών προς τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον, τα οποία είναι εγκεκριμένα για χρήση σε κατοικημένες περιοχές και κατοικήσιμους χώρους. Είναι ασφαλή, άοσμα και μη τοξικά, πράγμα που σημαίνει ότι επιτρέπουν την άμεση χρήση του χώρου μετά την εφαρμογή. Διαθέτουν διπλή ή και τριπλή δράση και αποτελεσματικότητα σε όλους τους τύπους των επιφανειών, με ταχύτατη εντομοτοξική δράση. Επιπλέον δεν λεκιάζουν και δεν διαβρώνουν τις επιφάνειες. Οι καταπολεμήσεις έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση όλων των εντόμων (κατσαρίδες, μύγες, μυρμήγκια, σφήκες, σκορπιοί, κουνούπια κ.λ.π.), ενώ εξειδικευμένες εφαρμογές πραγματοποιούνται σε γραφεία βιομηχανιών, ξενοδοχεία, σχολεία, χώρους επεξεργασίας τροφίμων κ.ά.

Ενεργούμε με σεβασμό στον χώρο σας

Αναγνωρίζουμε ότι ο ρόλος μας είναι να περνάμε απαρατήρητοι και να αφήνουμε το γραφεία ακριβώς όπως τα βρήκαμε, αλλά χωρίς έντομα! Δεν πετάμε τίποτα, και οτιδήποτε χρειαστεί να απομακρυνθεί κατά τη διάρκεια της απεντόμωσης, το επιστρέφουμε στην αρχική του θέση. Ερχόμαστε σ’ εσάς τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και σεβόμενοι απόλυτα την ιδιωτικότητά σας.

Ιδιαίτερη φροντίδα δίνουμε στους κοινόχρηστους χώρους, οι οποίοι είναι μείζονος υγειονομικής σημασίας. Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης διαχείρισης για την καταπολέμηση των εντόμων, η Protect λαμβάνει υπόψη το είδος του εντόμου που πρέπει να αντιμετωπιστεί, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του χώρου και τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Συχνά μάλιστα παρέχονται συμβουλές σχετικά με την ορθή διαχείριση του χώρου, που συντελούν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της εντομολογικής προσβολής. Η κάθε μέθοδος που ακολουθείται στις απεντομώσεις, συνοδεύεται από τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιητικά και είναι συμβατή με τα σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας που τηρούνται στον χώρο των εφαρμογών (HACCP, ISO 22000, ISO 9001, ISO 14000, BRC, IFS).

Ζητήστε Προσφορά