Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

Μυοκτονίες σε Εργοστάσια

Υπηρεσίες Μυοκτονίας σε Εργοστάσια

H καταπολέμηση τρωκτικών δεν είναι μια εύκολη και απλή υπόθεση. Ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλης έκτασης κτιριακές εγκαταστάσεις, όπως τα εργοστάσια. Αρκεί μόνο κανείς να σκεφτεί πως ένας αρουραίος μπορεί να χωρέσει μέσα από ένα άνοιγμα μεγέθους όσο το κεφάλι του, για να διαπιστώσει ότι η εύρεση των φωλιών τους αποτελεί ένα πρόβλημα για δυνατούς λύτες.

Η σημασία της υγιεινής στα εργοστάσια:

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι αποτελούν κινούμενες εστίες μόλυνσης και πηγές κινδύνου για τη δημόσια υγεία και οικονομία παντού στον κόσμο. Ειδικά σε έναν αυστηρά επαγγελματικό χώρο, όπως είναι ένα εργοστάσιο, η εξόντωσή τους είναι επιτακτική ανάγκη

καθώς καταστρέφουν την υγιεινή του, δημιουργούν πολύ σοβαρές ζημιές σε τρόφιμα, επαγγελματικά είδη και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, μα πάνω απ’ όλα μπορούν να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα στην εικόνα και στη φήμη της επιχείρησής σας, κάτι το οποίο πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε. Κάθε εργοστάσιο οφείλει να πληρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε η παραγωγή των προϊόντων του να γίνεται σύμφωνα με τα υγειονομικά πρότυπα που ορίζει ο ΕΦΕΤ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ένα και μόνο νεκρό ποντίκι μπορεί να σας βάλει «λουκέτο»!

Στη βιομηχανία τροφίμων, οι εγκαταστάσεις ενδέχεται να απορριφθούν κατά τις επιθεωρήσεις εάν βρεθεί έστω κι ένα νεκρό ποντίκι. Σε εργοστάσια όπως είναι οι βιομηχανίες παραγωγής παντός είδους τροφίμων, αναψυκτικών, ποτών και νερού, η διασφάλιση της υγιεινής είναι ζωτικής σημασίας για την ποιότητα των παραγόμενων αγαθών και για την αντοχή τους στο χρόνο.

Οι ιδιαιτερότητες της μυοκτονίας σε εργοστάσια

Δεν πρέπει να αγνοείτε ότι τα εργοστάσια είναι αδύνατο να σταματήσουν την παραγωγή τους για να μπορέσει να γίνει οποιουδήποτε είδους απολύμανση, γι’ αυτό και στην Protect φροντίζουμε η υπηρεσία της μυοκτονίας να ολοκληρωθεί άμεσα και γρήγορα, χωρίς ωστόσο να μειώνεται η ποιότητα του αποτελέσματος. Είναι, επίσης, σημαντικό να γνωρίζετε πως όσο πιο παλιό είναι ένα εργοστάσιο, τόσο περισσότερο η μυοκτονία στους χώρους του οφείλει να γίνει πρωταρχικό σας μέλημα. Σημειωτέον ότι πολλά εργοστάσια, εξαιτίας των αποβλήτων, εμφανίζουν πρόβλημα στις αποχετεύσεις τους, εκεί όπου τρωκτικά καραδοκούν για να εισχωρήσουν στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων, αναζητώντας τροφή και καταφύγιο.

H Protect αφήνει τα τρωκτικά έξω από το εργοστάσιό σας!

Η επαγγελματική εφαρμογή μυοκτονίας που σας προσφέρει η Protect, θα σας προφυλάξει ή θα σας απαλλάξει από τα ανεπιθύμητα και ιδιαιτέρως επικίνδυνα τρωκτικά. Μπορούμε να φτάσουμε μέχρι και στις πιο δύσβατες περιοχές του εργοστασίου, έτσι ώστε να ελέγξουμε κάθε γωνιά, για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε μία ολοκληρωμένη και αποτελεσματική μυοκτονία, η οποία θα περιλαμβάνει καταρχάς την αποκοπή των τρωκτικών από την πηγή τροφής τους, και από ’κει και πέρα τον εντοπισμό και την καταστροφή των φωλιών τους.

Σας εξασφαλίζουμε προστασία διαρκείας

Είναι επιτακτική ανάγκη να φροντίσουμε ώστε τα νέα τρωκτικά που θα γεννηθούν, να μην μπορούν να βρουν φωλιά στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου. Δεν αρκεί δηλαδή απλά να σκοτώσουμε όσα υπάρχουν ήδη εκεί. H Protect αντιμετωπίζει την καταπολέμηση των τρωκτικών με μυοκτονία ως μία υπηρεσία υψίστης σημασίας και ευθύνης, που τηρεί όλες τις απαιτούμενες νομικές και επιστημονικές προδιαγραφές. Γι’ αυτό φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε και να διεκπεραιώνουμε μυοκτονία ανά τακτά χρονικά διαστήματα (να θυμάστε ότι την Άνοιξη και το Φθινόπωρο σημειώνεται αύξηση της αναπαραγωγής των τρωκτικών). Διαθέτουμε ευρεία γκάμα προϊόντων, που είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας μας στη μυοκτονία, καθώς και της πληροφόρησης για όλες τις εξελίξεις της αγοράς. Με χαμηλό κόστος και πάντα με φιλικότητα προς το περιβάλλον και την υγεία σας. Αφήστε λοιπόν τα τρωκτικά έξω από το εργοστάσιό σας και διατηρήστε την άριστη εικόνα του, εξαλείφοντας τους υγειονομικούς κινδύνους με την εγγύηση της Protect.

Ζητήστε Προσφορά