Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

Μυοκτονίες Γυμναστηρίων και λοιπών χώρων άθλησης

Υπηρεσίες Μυοκτονίας Γυμναστηρίων και λοιπών χώρων άθλησης

Όλοι οι υγειονομικά ευαίσθητοι χώροι χρειάζονται απολύμανση για την εξάλειψη του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών παραγόντων και λοιμωδών νοσημάτων. Η Protect διασφαλίζει την ακεραιότητα του χώρου σας, ενισχύοντας έτσι την ποιότητα των υπηρεσιών σας. Για ζητήματα μυοκτονίας σε έναν υγειονομικά ευαίσθητο χώρο όπως είναι το γυμναστήριο και ένας χώρος άθλησης γενικότερα, οι εφαρμογές μας εγγυώνται ότι θα τον θωρακίσουν απέναντι στα τρωκτικά, εμπνέοντας σιγουριά και αξιοπιστία στους πελάτες σας. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε, είναι πάντα εναρμονισμένα κατά HACCP και πιστοποιημένα κατά ISO 9001. Κάθε ενέργεια που ακολουθείται, είναι σύμφωνη με την εγχώρια και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Τα σκευάσματα είναι πιστοποιημένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Η μυοκτονία βήμα προς βήμα & Ενέργειες επέκτασης της καθαριότητας

Η εταιρεία μας, μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού της, εγγυάται ότι θα θωρακίσει τις εγκαστάσεις σας, ελέγχοντας για πιθανούς κινδύνους που μπορεί να προσβάλουν τον χώρο σας και για άμεσες απειλές που ενδεχομένως υπάρχουν ήδη.

Από την πρώτη επίσκεψή μας στον χώρο σας πραγματοποιείται πλήρης καταγραφή, με βάση την οποία προτείνουμε την κατάλληλη μέθοδο αντιμετώπισης του προβλήματος. Ακολουθεί η εξάλειψη κάθε απειλής, με την κατάλληλη εφαρμογή μυοκτονίας. Κατόπιν λαμβάνονται προληπτικά μέτρα και γίνεται ενημέρωση του προσωπικού σας για προφυλάξεις που μπορούν να πάρουν, αλλά και για άμεσες ενέργειες που μπορούν να παρθούν ώστε να μειωθούν τυχόν ανεπιθύμητες δραστηριότητες στο μέλλον. Παράλληλα τηρείται αρχείο καταγραφής ελέγχου εργασιών, και παρέχονται οι αντίστοιχες πιστοποιήσεις.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενέργειες επέκτασης της καθαριότητας

Καθώς η παρουσία ποντικών συνεπάγεται την ύπαρξη μικροβίων και παρασίτων (ψύλλων, ακάρεων και τσιμπουριών), μετά το πρόγραμμα μυοκτονίας, προτείνουμε να γίνει εφαρμογή απεντόμωσης και κατόπιν απολύμανσης του χώρου, ώστε όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες, ο χώρος σας να είναι απαλλαγμένος από επιβλαβείς οργανισμούς. Ελάτε λοιπόν στην Protect και δώστε ώθηση στην επιχείρησή σας, εφαρμόζοντας διεθνή πρότυπα λειτουργίας αναφορικά με την αντιμετώπιση παρασίτων.

Ζητήστε Προσφορά