Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Απεντόμωση για κατσαρίδες

Με πάνω από 3.500 είδη, ανατριχιαστική όψη και παροιμιώδεις ικανότητες στο... σπριντ και στην επιβίωση, οι κατσαρίδες είναι σίγουρο πως όταν βρεθούν στον χώρο σας, θα σας αγχώσουν για πολλούς λόγους. Πρόκειται για ένα έντομο ιδιαίτερα προσαρμόσιμο και ανθεκτικό, ικανό να εισβάλλει στα πιο απίθανα σημεία με ένα σωρό τρόπους, σε όλων των ειδών τα κτίρια. Μια κατσαρίδα μπορεί να μείνει νηστική για ολόκληρους μήνες και περίπου 40 ημέρες χωρίς νερό, δεν νιώθει πόνο, κι όταν τραυματιστεί έχει μοναδική αντοχή. Είναι χαρακτηριστικό ότι ζει μέχρι και 9 μέρες χωρίς το κεφάλι της! Ο μοναδικός παράγοντας που καθιστά ευάλωτες τις κατσαρίδες, είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες, γι’ αυτό και αναζητούν ζεστά και τροπικά κλίματα, όπως της χώρας μας.

Οι λόγοι που επιβάλλουν την απολύμανση για κατσαρίδες και οι χώροι όπου επεμβαίνουμε

Η παρουσία κατσαρίδων ελλοχεύει σοβαρούς υγειονομικούς κινδύνους, καθώς μπορούν να είναι φορείς παθογόνων μικροοργανισμών, που σχετίζονται με: δυσεντερία, χολέρα και τυφοειδή πυρετό, σαλμονέλα, σταφυλόκοκκο και στρεπτόκοκκο. Επίσης, οι εκκρίσεις τους προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις κυρίως στα παιδιά.

Η Protect εξειδικεύεται στην καταπολέμηση των κατσαρίδων, με εξειδικευμένο προσωπικό και πιστοποιημένες μεθόδους, που εγγυώνται την άρτια υγιεινή του χώρου σας, ενώ μετά από κάθε εφαρμογή σάς παραδίδεται το σχετικό πιστοποιητικό απολύμανσης και απεντόμωσης

Απεντόμωση για την αντιμετώπιση κατσαρίδων μπορεί να εφαρμοστεί σε:
 • Σπίτια, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες
 • Επιχειρήσεις, εστιατόρια, αποθήκες τροφίμων
 • Εργοστάσια – βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων
 • Ξενοδοχεία
 • Νοσοκομεία
 • Στρατόπεδα
 • Δημόσιες υπηρεσίες
 • Πλοία
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
PROTECT

Τα στάδια απεντόμωσης για κατσαρίδες

Συνήθως στις κατοικίες και στα εστιατόρια αντιμετωπίζουμε την ψιλή κατσαρίδα (Γερμανική). Εκεί επεμβαίνουμε με τζελ σε σημεία γύρω από την κουζίνα, όπως επίσης σε διάφορα σημεία της τουαλέτας. Όταν έχουμε να κάνουμε με τη μαύρη (Ασιατική) ή την Αμερικανική κατσαρίδα, πρέπει να γίνει ψεκασμός στα φρεάτια, έλεγχος της αποχέτευσης (π.χ. στα σιφόνια), αλλά και περιμετρικός ψεκασμός (π.χ. στα μπαλκόνια). Η εταιρεία μας εγγυάται ότι τα σκευάσματα που χρησιμοποιεί είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) και απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια και τα φυτά. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε κατά την εφαρμογή της απεντόμωσης, είναι να ανοίξετε τα παράθυρα ώστε να αεριστεί καλά ο χώρος.

Μια επαγγελματική απολύμανση-απεντόμωση για κατσαρίδες χωρίζεται σε 4 βασικά στάδια:
 • Έλεγχος: Αναγνωρίζουμε το είδος της κατσαρίδας, το μέγεθος του πληθυσμού στον χώρο σας και τα σημεία-κρυψώνες όπου υπάρχουν.
 • Σχεδιασμός: Σχεδιάζουμε τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος, την τεχνική απεντόμωσης, και αποφασίζουμε σε ποια σημεία θα επέμβουμε. Πρόκειται για το πιο σημαντικό επίπεδο της εφαρμογής, καθώς από αυτό θα κριθεί η αποτελεσματικότητα των υπόλοιπων.
 • Παρακολούθηση: Κρατάμε αρχείο για τους δύο προηγούμενους πυλώνες εφαρμογής (είδη κατσαρίδων και πληθυσμούς που διαπιστώσαμε, ποια σκευάσματα χρησιμοποιήθηκαν). Με αυτό τον τρόπο, εφόσον χρειαστεί μια επιπλέον εφαρμογή σε άλλο χρονικό διάστημα,διαθέτουμε το κατάλληλο υλικό για να κερδίσουμε χρόνο στην καταπολέμηση των ανεπιθύμητων επισκεπτών.
 • Πρόληψη: Η Protect δίνει μεγάλη βαρύτητα στη συμβουλευτική υποστήριξη και είναι διαθέσιμη συνεχώς για να δώσει απάντηση στις απορίες σας. Μετά το πέρας των εργσιών μας, σας ενημερώνουμε για το τι πρέπει να προσέχετε σχετικά με τις κατσαρίδες, για τα σημεία εισόδου που έχουμε ανακαλύψει και για οτιδήποτε ευνοεί την ανάπτυξή τους στον χώρο σας.

Ζητήστε Προσφορά