Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

Απολυμάνσεις Λοιπών Επιχειρήσεων

Απολύμανση Λοιπών Επιχειρήσεων

Είναι γνωστό ότι οι ιοί μεταφέρονται με μεγάλη ευκολία με το άγγιγμα μολυσμένων επιφανειών (πόμολο πόρτας), με προσωπική επαφή (άγγιγμα χεριών), ακόμα και μέσω του αέρα με τα σταγονίδια του βήχα κ.ά., ενώ μπορούν να ζήσουν σε επιφάνειες από λίγες ώρες μέχρι αρκετές εβδομάδες. Από την άλλη, τα μικρόβια (μικροοργανισμοί μεγαλύτεροι από τους ιούς, που περιλαμβάνουν τα βακτήρια, τους μύκητες και τα παράσιτα) έχουν την ικανότητα να επιζήσουν από μόνα τους οπουδήποτε. Στο ανθρώπινο σώμα, στη γη, στο νερό, στον αέρα, στο νερό.

Οι κίνδυνοι από ιούς και μικρόβια
Οι ιοί προκαλούν μεταξύ άλλων: κρυολογήματα, οξεία βρογχίτιδα, γρίπη, τις περισσότερες μορφές ωτίτιδας και κυνάγχης (φαρυγγοαμυγδαλίτιδα), ιλαρά, ερυθρά, παρωτίτιδα, ανεμοβλογιά, έρπη, διαρροϊκά σύνδρομα, ηπατίτιδα, ενώ τα μικρόβια: πνευμονία, ουρολοίμωξη, μηνιγγίτιδα, μόλυνση πληγών, μερικές μορφές ωτίτιδας και κυνάγχης, διαπύηση χειρουργικών τραυμάτων, αποστήματα, περιτονίτιδα, χολοκυστίτιδα κ.ά.

Σκοπός της απολύμανσης είναι η εξάλειψη παθογόνων μικροοργανισμών (βακτήρια, ιοί, κ.λπ.), που μπορούν να απειλήσουν την ανθρώπινη υγεία (εκδηλώνοντας λοιμώδη νοσήματα) και να μολύνουν χώρους και τρόφιμα. Η μικροβιοκτονία είναι επιβεβλημένη σε χώρους όπου έχουν προϋπάρξει άσχημες υγειονομικές συνθήκες, καθώς και σε εγκαταστάσεις όπου παρατηρείται αυξημένο μικροβιακό φορτίο και συνάθροιση μεγάλου αριθμού ατόμων. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως τα τελευταία χρόνια πολλές από τις λοιμώδεις ασθένειες οι οποίες ήταν σε ύφεση, παρουσιάζουν μια επικίνδυνη έξαρση σε χώρους με ανθρώπινη δραστηριότητα, όπως νοσοκομεία, φυλακές, σχολεία κ.λπ. Για όλους τους παραπάνω λόγους, καθίσταται αναγκαία ειδική επέμβαση με κατάλληλα απολυμαντικά σκευάσματα για την καταπολέμηση ιών και μικροβίων, αλλά και την προφύλαξη των χώρων μέχρι την επόμενη εφαρμογή.

Επαγγελματική απολύμανση παντού και πάντα με την υπογραφή της Protect

Για την Protect δεν υπάρχει περιστατικό απολύμανσης που να μην μπορεί να φέρει εις πέρας! Τα απολυμαντικά που χρησιμοποιούμε, καταπολεμούν ιούς και μικρόβια, είναι εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και ατοξικά για τον άνθρωπο, γεγονός που επιτρέπει τη χρήση τους σε όλους τους χώρους.Έχουν την ικανότητα να διεισδύουν και στα πιο απρόσιτα σημεία, φτάνοντας έτσι σε όλες τις πιθανές εστίες μικροβίων. Διακρίνονται για την υψηλή βιοδιασπασιμότητά τους, επομένως δεν διαβρώνουν μέταλλα, πλαστικά, ξύλα κ.λπ., ενώ παράλληλα λειτουργούν και ως αποσμητικά.

Η τεχνογνωσία μας στο αντικείμενο, καθώς και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματά μας, μας επιτρέπουν να απολυμαίνουμε πάσης φύσεως χώρους καταστρέφοντας κάθε παθογόνο μικροοργανισμό. Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις σε κτίρια και επαγγελματικούς χώρους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, αντιμετωπίζοντας προσανατολισμένα τους επιβλαβείς «επισκέπτες» που προσβάλλουν κάθε κλάδο.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
PROTECT

Ενδεικτικές επιχειρήσεις που αναλαμβάνουμε να απολυμάνουμε (εκτός από όλες τις άλλες που μπορείτε να δείτε αναλυτικά στις υπόλοιπες σελίδες μας):

 • Κυλικεία
 • Αρτοποιεία
 • Κρεοπωλεία
 • Μίνι μάρκετ
 • Σούπερ Μάρκετ
 • Πρατήρια χονδρικής
 • Φροντιστήρια
 • Παιδικοί σταθμοί
 • Ιατρικά κέντρα
 • Αθλητικά κέντρα
 • Εκκλησίες
 • Γηροκομεία
 • Κλινικές
 • Χώροι μαζικής εστίασης
 • Κατασκηνώσεις
 • Ξενοδοχεία
 • Κέντρα ομορφιάς
 • Χώροι εκδηλώσεων


 • Και οπουδήποτε φυσικά ελλοχεύει κίνδυνος εξάπλωσης μικροβίων, η εταιρεία μας διαθέτει όλα τα εχέγγυα (επαγγελματισμό, εμπειρία, σύγχρονο εξοπλισμό) ώστε να ολοκληρώσει με επιτυχία κάθε σχετικό έργο στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Η απολύμανση της επιχείρησής σας θα συνοδεύεται από ολοκληρωμένο φάκελο με τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά, όπως αυτά ορίζονται από τις απαιτήσεις της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας. Πρωταρχικό μέλημα της Protect είναι η παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας στους πελάτες της, αλλά και η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Καλέστε μας για οποιαδήποτε περίπτωση μικροβιοκτονίας σας προβληματίζει και θα διαπιστώσετε ότι θα ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά στις προσδοκίες σας!

Ειδική αντιμετώπιση μικροοργανισμών

Ένα ξεχωριστό θέμα που χρειάζεται ειδική αντιμετώπιση όμως, είναι οι διάφοροι μικροοργανισμοί που μπορεί να επιβαρύνουν είτε εμάς, είτε τα κατοικίδια μας είναι πολλοί σε αριθμό, απαιτούν ιδιαίτερη εξειδίκευση στην καταπολέμηση τους. Η εταιρεία μας με την επιστημονική της ομάδα μπορεί να σχεδιάσει το πλέον κατάλληλο πρόγραμμα απολύμανσης εξατομικευμένα & να δρομολογήσει τις απαραίτητες ενέργειες για την απολύμανση του εκάστοτε χώρου με την πληρέστερη μέθοδο για κάθε μικροοργανισμό στόχο (ιούς, βακτήρια, κλπ.) που έχει καταγραφεί βιβλιογραφικά ή ακόμα και εάν είναι υπό διερεύνηση ή σε προχωρημένη πειραματική εφαρμογή για αυτόν. 

Η εξειδίκευση αυτή πέρα από τους χώρους κατοικιών, μπορεί να αφορά και άλλους χώρους, όπως κτηνιατρεία, καταστήματα με κατοικίδια, πώλησης ειδών για κατοικίδια, κτηνιατρικές εγκαταστάσεις και επιχειρήσεις κλπ. 

 

 • Τέτοια παραδείγματα μπορούν να αφορούν απολυμάνσεις σε περιπτώσεις μολύνσεων από μικροοργανισμούς, παράσιτα, ιούς π.χ. παρβοϊού τύπου 2 (CPV-2) –τύφος ζώων 

Ζητήστε Προσφορά