Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

Απολυμάνσεις Σχολείων,Γυμναστηρίων, Λοιπών χώρων άθλησης

Απολυμάνσεις Σχολείων, Γυμναστηρίων, λοιπών χώρων άθλησης

Ορισμένα παράσιτα καθώς και οι παθογόνοι μικροοργανισμοί μπορούν να καταστρέψουν την ομαλή λειτουργία των σχολείων και το προφίλ επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως τα γυμναστήρια και οι χώροι άθλησης. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και εξαρτάται από τον τύπο του κτιρίου, τον σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιείται, το περιβάλλον όπου βρίσκεται, και από πλήθος άλλων παραγόντων, με κοινό παρανομαστή το γεγονός ότι κάθε παράσιτο ή μικρόβιο είναι ικανό να προκαλέσει πάρα πολλά προβλήματα. Γι’ αυτό και η απολύμανση με την οποία εξασφαλίζεται η αποτελεσματική εξάλειψη του μικροβιακού φορτίου στους χώρους ενός κτιρίου είναι απαραίτητη, πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με άτομα με ευαίσθητο ανοσοποιητικό σύστημα, όπως μικρά παιδιά. Εκεί η ανάγκη για απολύμανση και μικροβιοκτονία είναι πραγματικά επιτακτική.

Η ιδιαιτερότητα των σχολείων

Ο καθαρισμός σχολείων δεν αφορά μόνο την εμφάνιση των κτιρίων, αλλά κυρίως την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και των μαθητών. Εξαιτίας του συνωστισμού πολλών ατόμων, οι σχολικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν εστίες ανάπτυξης μικροβίων αν δεν υπάρχουν τα κατάλληλα συστήματα καθαρισμού για να εμποδίσουν την εξάπλωσή τους στα σημεία συγκέντρωσης.

Επιπλέον, επειδή τα παιδιά συχνά δεν τηρούν απλές διαδικασίες προσωπικής υγιεινής (π.χ. το πλύσιμο των χεριών), είναι πολύ περισσότερο ευάλωτα σε ασθένειες, ενώ πολλές φορές επίσης αφήνουν εκτεθειμένα τρόφιμα ή σκουπιδάκια. Γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη ο τακτικός και σε βάθος καθαρισμός των σχολικών συγκροτημάτων

Ο απλός καθαρισμός δεν αρκεί, κι όταν μάλιστα είναι ελλιπής, αυξάνει ο κίνδυνος μεταδοτικών νοσημάτων. Τότε πρέπει να εφαρμόζεται ειδικό πρόγραμμα απολύμανσης, ιδιαίτερα σε σημεία όπου παρατηρείται μεγάλη συγκέντρωση μικροβίων, όπως τουαλέτες, καθίσματα, λαβές θυρών, αποδυτήρια, επιφάνειες εργασίας, θυρίδες και πινακίδες.

Σε περιπτώσεις εμφάνισης μηνιγγίτιδας σε σχολεία, και πάλι η απολύμανση είναι η ενδεδειγμένη λύση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, εξάλλου, ότι το σωστό καθαρό περιβάλλον βοηθά τα παιδιά στον δημιουργικό τρόπο ζωής και απασχόλησης που προσφέρουν οι σχολικοί χώροι. Επιπλέον, ένας θωρακισμένος χώρος απέναντι σε κάθε απειλή της υγιεινής, μπορεί να εμπνεύσει αξιοπιστία και σιγουριά στους γονείς των μικρών μαθητών και να τους κάνει να σας εμπιστευτούν εύκολα και αυθόρμητα.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
PROTECT

Διασφαλίστε την ακεραιότητα του χώρου σας με την υπογραφή της Protect

Στην Protect αναλαμβάνουμε την πλήρη απολύμανση σχολικών συγκροτημάτων, πάντοτε με μεγάλη ευαισθησία απέναντι στους μαθητές. Η εταιρία μας δεν δίνει μόνο έμφαση στη λεπτομέρεια των επιστημονικών μεθόδων που εφαρμόζει στις απολυμάνσεις, αλλά και στην προσωπική επαφή, που συμβάλλει στο χτίσιμο μιας ειλικρινούς και με διάρκεια σχέσης μαζί σας.

Τα ειδικά προγράμματα καθαρισμού και τα απολυμαντικά προϊόντα που διαθέτουμε, προσαρμόζονται ακριβώς στον τύπο του προβλήματός σας, έτσι ώστε να προσφέρουμε ένα υγιεινό και πεντακάθαρο περιβάλλον για τα παιδιά, αλλά και σε όσους βλέπουν τον αθλητισμό ως τρόπο ζωής και περνούν αρκετό χρόνο σε γυμναστήρια και χώρους άθλησης.

Σώμα υγιές σε χώρους καθαρούς!

Η καθαριότητα και η απολύμανση των γυμναστηρίων πρέπει να αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις και να μπαίνουν σε προτεραιότητα. Οπωσδήποτε κάθε γυμναστήριο πρέπει να αποτελεί ένα υγιεινό και ασφαλές περιβάλλον για το προσωπικό και για τους αθλούμενους. Σε πρόσφατη μελέτη διαπιστώθηκε ότι ο εξοπλισμός γυμναστικής μπορεί να έχει περισσότερα από 1.000.000 μικρόβια ανά τετραγωνική ίντσα! Γι’ αυτό πολλές φορές η έντονη μυρωδιά που παρατηρείται σε αυτούς τους χώρους οφείλεται στη μεγάλη συγκέντρωση βακτηρίων και όχι στον ιδρώτα, όπως νομίζουμε.

Η Protect, με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει, συμβάλλει αποφασιστικά στην απολύμανση των χώρων των γυμναστηρίων, όπως αίθουσες εκγύμνασης, όργανα γυμναστικής, καθίσματα, αποδυτήρια, δωμάτια θεραπείας, ντους, χαλιά, κρεβάτια μασάζ, καμπίνες σάουνας, δωμάτια Jacuzzi,αίθουσες αναμονής, κοινόχρηστοι χώροι, τουαλέτες κ.ά. Πρέπει να θυμάστε ότι στους χώρους των τουαλετών και αποδυτηρίων, λόγω και της υγρασίας που συνήθως υπάρχει, αναπτύσσονται βακτήρια που δύσκολα εξουδετερώνονται από τον καθημερινό καθαρισμό. Επιβάλλεται λοιπόν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να γίνεται απολύμανση σε όλες τις επιφάνειες, τα είδη υγιεινής, τις βρύσες και τα αντικείμενα που υπάρχουν στους συγκεκριμένους χώρους.

Ζητήστε Προσφορά