Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Υπηρεσίες Απεντόμωσης για Επιχειρήσεις

Η απεντόμωση σε επιχειρήσεις έχει σημαντικά μεγάλη έμμεση προστιθέμενη αξία για τη λειτουργία τους. Είναι προφανές ότι για να προστατέψετε και να διατηρήσετε τη φήμη της επιχείρησής σας, πρέπει κάποιος να μεριμνεί διαρκώς για την καταπολέμηση των παρασίτων και τους κινδύνους που εγκυμονούν για τη δημόσια υγεία λόγω του παθογόνου φορτίου που αυτά φέρουν. Αυτός ο κάποιος είμαστε εμείς! Ελάτε στην Protect για την απολύμανση-απεντόμωση του επαγγελματικού σας χώρου και αφοσιωθείτε απερίσπαστοι στους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Να θυμάστε ότι μερικά είδη εντόμων είναι επικίνδυνα γιατί τσιμπούν ή κεντρίζουν, άλλα επειδή μεταδίδουν αρρώστιες ή μολύνουν τρόφιμα, ενώ άλλα εξαιτίας της ζημιάς που προκαλούν σε ιδιοκτησίες ή υλικά. Η εταιρεία μας, με δεδομένο ότι κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της ιδιαίτερες ανάγκες, θα ακολουθήσει εξατομικευμένο πρόγραμμα συχνών ελέγχων και εφαρμογών, διατηρώντας τους χώρους σας καθαρούς από κάθε είδους ενοχλητικά έντομα με εγγυημένο αποτέλεσμα 100%. Πάντα με τις καλύτερες τιμές και με συνέπεια στις υπηρεσίες που προσφέρει, η Protect χρησιμοποιεί σκευάσματα εγκεκριμένα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ακίνδυνα για τη δημόσια υγεία.

Απεντόμωση: Απαραίτητη και υποχρεωτική

Η πρόληψη και η διαχείριση της προσβολής από επιβλαβείς οργανισμούς μέσα αλλά και γύρω από τις εγκαταστάσεις σας, είναι το «κλειδί» για την υγιεινή και την επιτυχία της επιχείρησής σας. Ιδιαίτερα σε τομείς όπως η εστίαση, τα ξενοδοχεία, το εμπόριο κ.τ.λ., τα έντομα είναι πάντα ανεπιθύμητα, αφού αποτελούν το πιο χαρακτηριστικό σημάδι ελλιπούς υγιεινής.

Η παρουσία τους μπορεί να επιφέρει ακόμα και ποινικές κυρώσεις εις βάρος των υπευθύνων, γι’ αυτό εμείς φροντίζουμε να είστε σίγουροι ότι το πρόγραμμα απεντόμωσης καλύπτει απόλυτα τις απειλές που αντιμετωπίζετε. Αναλογιστείτε πόσο αρνητική συμβολή έχει στα οικονομικά μιας επιχείρησης η προσβολή σε τροφικές πρώτες ύλες. Μη χάνετε λοιπόν χρόνο! Καλέστε την Protect για υψηλών απαιτήσεων συνεργασία και πείτε «αντίο» στα έντομα. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης που χτίζουμε αποκλειστικά για τις ανάγκες σας, βασίζεται στο τρίπτυχο «επιθεώρηση – εφαρμογή – έλεγχος», κι έτσι αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που προκαλούν τα έντομα πριν καν αρχίσουν (proactive), ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ανάγκη για αντιδραστικά μέτρα (reactive). Εστιάζουμε στο πρόβλημά σας για την καταστολή του σε όσο πιο σύντομο χρονικό διάστημα είναι εφικτό.

Οι μέθοδοι που εφαρμόζουμε, είναι:
  • Χημικός έλεγχος
  • Απεντόμωση με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης.li>
  • Απεντόμωση με τροφοελκυστικό gel.
  • Απεντόμωση με υποκαπνισμό.
  • Εφαρμογή παγίδων ιπτάμενων εντόμων.
  • Φυτοπροστατευτικές εφαρμογές  ψεκασμού έναντι εντόμων των φυτών.
.

Η εφαρμογή και τήρηση του προγράμματος διαχείρισης παρασίτων που πραγματοποιείται, περιλαμβάνει την τήρηση φακέλου απεντόμωσης στους επαγγελματικούς χώρους, ο οποίος κρίνεται υποχρεωτικός βάσει του νόμου 852/2004/ΕΚ, παρ. 5. Μην ξεχνάτε ότι η απεντόμωση επαγγελματικών χώρων είναι μια διαδικασία απαραίτητη και υποχρεωτική. Στόχος της Protect είναι να προστατέψει εσάς, το προσωπικό σας, τους πελάτες σας, αλλά και τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Η εταιρεία μας εφαρμόζει πιστοποιημένο σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ELOT 1801:200. Σε κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση αναλαμβάνουμε την οργάνωση του Φακέλου Απεντομώσεων και τον εφοδιασμό της με τα προβλεπόμενα πιστοποιητικά χωρίς να απαιτείται παύση της λειτουργίας της κατά την εφαρμογή της μεθόδου απεντόμωσης. Επιπλέον, φροντίζουμε για την εφαρμογή και την οργάνωση των φακέλων του HACCP, σύμφωνα με την Υγειονομική διάταξη Υ1γ/Γ.Π/οικ.96967/2012 ΦΕΚ 2718/8.10.2012 και τον Κοινοτικό Κανονισμό ΕΚ 852/2004.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ζητήστε Προσφορά