Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΘΛΗΣΗΣ

Απεντομώσεις Σχολείων, Γυμναστηρίων, λοιπών χώρων άθλησης.

Τα παιδιά σε προτεραιότητα ασφάλειας Η Protect αντιμετωπίζει ανθρωποκεντρικά όλους τους πελάτες με τους οποίους συνεργάζεται, τιμώντας την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Με ακεραιότητα και επιχειρηματική ηθική, η εταιρεία μας δεσμεύεται να προσφέρει ειλικρίνεια και διαφάνεια, έχοντας στο επίκεντρο όλων των ενεργειών της τον άνθρωπο και την επιστημονική γνώση. Η ευαισθησία μας σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά είναι αυξημένη. Καθώς η πρώτη γραμμή άμυνας των παιδιών απέναντι στις ασθένειες είναι η καθαριότητα, η Protect δεν μπορεί παρά να αφουγκράζεται τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε σχολείου για απεντόμωση.

Η απεντόμωση σε ένα σχολείο σκοπεύει να συμβάλλει στην καταπολέμηση των παντός είδους ανεπιθύμητων εντόμων, η παρουσία των οποίων ενδέχεται να δημιουργήσει εστίες μόλυνσης στις κτιριακές εγκαταστάσεις και να αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για το περιβάλλον και την εκπαιδευτική διαδικασία. Μην ξεχνάμε ότι οι ανησυχίες του κοινού αναφορικά με την υγεία και τους περιβαλλοντικούς κινδύνους που συνδέονται με τις χημικές ουσίες, αυξάνονται πολύ τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα όταν εμπλέκονται παιδιά. Γι’ αυτό κι εμείς εγγυόμαστε την πλήρη ασφάλεια σε κάθε εφαρμογή απεντόμωσης που θα πραγματοποιήσουμε.

Σχολική «ασπίδα» ενάντια στα παράσιτα

Οι διευθυντές σχολείων και άλλα πρόσωπα που έχουν αρμοδιότητες λήψης αποφάσεων σχετικά με τον έλεγχο των παρασίτων σε σχολικά κτίρια, πρέπει να γνωρίζουν όλες τις διαθέσιμες επιλογές ελέγχου των παρασίτων. Είναι προς το συμφέρον όλων να μειωθεί η έκθεση σε δυνητικά επιβλαβείς χημικές ουσίες και στην Protect έχουμε τη γνώση και τον τρόπο για να το κάνουμε.

Η καταπολέμηση των εντόμων είναι αυτονόητο πως είναι επιβεβλημένη στους χώρους όπου υπάρχουν παιδιά, με δεδομένο το ότι τα έντομα είναι φορείς μεταδοτικών ασθενειών και το τσίμπημά τους ή η παρουσία τους αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Η καθαριότητα είναι ένας πολύ σημαντικός σύμμαχος στην προάσπιση της υγείας των παιδιών μας και η εταιρεία μας εγγυάται την ασφαλή καταπολέμηση τόσο των έρποντων εντόμων (κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριοί κ.ά.) όσο και των ιπτάμενων (κουνούπια, μύγες, σφήκες κ.ά.). Όπως οφείλουμε να εξηγούμε στα παιδιά τα οφέλη της καθαριότητας για την υγεία μας και να τα διδάξουμε πώς να προστατεύουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους από παθογόνους μικροοργανισμούς, έτσι, πρώτα εμείς, οφείλουμε να τους διασφαλίζουμε ένα απόλυτα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την απεντόμωση, είναι πιστοποιημένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.), κατάλληλα για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με άμεση δράση και γρήγορη έκλυση και είσοδο της δραστικής ουσίας που περιέχουν. Έχουν επίσης μεγάλη διάρκεια δράσης, αλλά κυρίως μικρή οξεία τοξικότητα. Οι εφαρμογές πραγματοποιούνται προληπτικά ή ανάλογα με το μέγεθος της παρασιτικής μόλυνσης, και μετά την ολοκλήρωσή τους η εταιρεία σάς παραδίδει πιστοποιητικό εφαρμογής, το οποίο συνοδεύεται και από παραστατικό ISO 9001, που αναφέρει αναλυτικά τα σκευάσματα που χρησιμοποιήθηκαν στην εφαρμογή, τον απολυμαντή που έκανε την εφαρμογή, τον υπεύθυνο επιστήμονα που είχε την επιμέλεια των φαρμάκων και της εφαρμογής.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για τις απεντομώσεις γυμναστηρίων και λοιπών χώρων άθλησης.

Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως τα γυμναστήρια, είναι υποχρεωμένες από τον Νόμο να τηρούν φάκελο απεντόμωσης-παρασιτοκτονίας, και στην Protect αντιμετωπίζουμε και τις περιπτώσεις αυτές ανθρωποκεντρικά. Χάρη σ’ εμάς, οι πελάτες σας μπορούν να απολαμβάνουν απρόσκοπτα κάθε αθλητική δραστηριότητα σε πολυσύχναστους κοινόχρηστους χώρους, απαλλαγμένοι από τα ενοχλητικά έντομα. Στη διαδικασία της απεντόμωσης υπάρχει καταρχάς η πρόληψη, η οποία περιλαμβάνει το σύνολο των ενεργειών που εμποδίζουν την επιβίωση ή την είσοδο των εντόμων σε κάποιο χώρο. Βάσει του βιολογικού τους κύκλου και των σημείων όπου συνηθίζουν να κινούνται, παίρνουμε τα κατάλληλα μέτρα πρόληψης. Στην καταπολέμηση περιλαμβάνονται οι εφαρμογές ενός ολοκληρωμένου προγράμματος εργασιών. Οι κυριότερες μέθοδοι καταπολέμησης εντόμων είναι ο υπολειμματικός ψεκασμός, ο νεφελοψεκασμός, η εφαρμογή gel, η χρήση φερομονικών παγίδων και εντομοπαγίδων σύλληψης για έρποντα και ιπτάμενα έντομα, ενώ υπάρχουν και εξειδικευμένες μέθοδοι, όπως ο υποκαπνισμός (fumigation).
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ζητήστε Προσφορά