Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

Απώθηση Ζώων & Παρασίτων

PROTECT

Απώθηση Ζώων & Παρασίτων (Ερπετά και Πτηνά)

Η απώθηση αφορά την εφαρμογή μεθόδων προκειμένου να αποφευχθεί η παρουσία παρασίτων ή και ζώων (ερπετών, πτηνών κ.ά.) στον χώρο που μας ενδιαφέρει. Πραγματοποιείται με τη χρήση συνδυαστικών μέτρων, όπως με την εφαρμογή χημικών και βιολογικών σκευασμάτων, αλλά και με την τοποθέτηση διαφόρων υλικών που εμποδίζουν την είσοδό τους.

Επαγγελματισμός, Ποιότητα και Αξιοπιστία

  • Υπηρεσίες Μυοκτονίας
  • Υπηρεσίες Απεντόμωσης
  • Υπηρεσίες Μικροβιοκτονίας
  • Απώθηση ζώων & παρασίτων
  • Εξυπηρέτηση πελατών 24/7

Υπηρεσίες Απώθησης Ζώων & Παρασίτων

Οι μέθοδοι που εφαρμόζουμε όσον αφορά στα βιοκτόνα, στηρίζονται στη χρήση βιολογικών και βιοδιασπώμενων σκευασμάτων, τα οποία είναι σταθερά και προφυλαγμένα, τα πλέον ασφαλή για τον άνθρωπο και τη δημόσια υγεία..

Διαδικασία

Για την απώθηση ερπετών χρησιμοποιούνται κατάλληλα απωθητικά σκευάσματα. Τα σκευάσματα αυτά δεν έχουν άσχημη οσμή, δεν προκαλούν θάνατο στα ερπετά, και είναι απόλυτα ασφαλή για τη δημόσια υγεία. Η υπολειμματική τους δράση είναι μεγάλη. Σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιείται υδατοενισχυόμενη μορφή απωθητικού, λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου όπου το τοποθετούμε.

Η απώθηση πτηνών γίνεται με την τοποθέτηση υλικών που καθιστούν αδύνατη την είσοδο-εγκατάστασή τους στον χώρο μας και κατ' επέκταση τη δημιουργία φωλιάς. Επιπλέον χρησιμοποιούνται δραστικές ουσίες που δεν επηρεάζουν και δεν βλάπτουν τα πτηνά, εξασφαλίζουν όμως την απουσία τους.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Περισσότερες

Υπηρεσίες

Όταν μας επιλέγετε ως συνεργάτη υπηρεσιών, προσφέρουμε επαγγελματισμό,ποιότητα και αξιοπιστία.
Υπηρεσίες Απεντόμωσης

Η απεντόμωση έχει ως στόχο την καταπολέμηση των εντόμων. Οι τρόποι καταπολέμησης πραγματοποιούνται : Με ψεκασμό σημείων και επιφανειών με εντομοκτόνα και ρυθμιστές ανάπτυξης εντόμων.

Υπηρεσίες Μυοκτονίας

Η μυοκτονία πραγματοποιείται με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης των τρωκτικών. Συνδυασμός μέτρων και ενεργείων προκειμένου να θωρακιστεί ο χώρος σας και να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Υπηρεσίες Μικροβιοκτονίας

Κύριος σκοπός της μικροβιοκτονίας είναι η πρόληψη και η καταστολή διαφόρων μολυσματικών νοσημάτων. Εφαρμόζουμε τις πλέον κατάλληλες μεθόδους για την καταπολέμηση όλων των πηγών κινδύνου για την δημόσια υγεία.

Ζητήστε Προσφορά