Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

Μυοκτονίες σε Επιχειρήσεις

Υπηρεσίες Μυοκτονίας για Eπιχειρήσεις

Είτε διαθέτετε μικρή επιχείρηση, είτε μεγάλη, μην αφήσετε τα τρωκτικά να την καταστρέψουν. Η φήμη της επιχείρησής σας είναι πολύ σημαντική και στην Protect φροντίζουμε να τη διασφαλίσουμε, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν στην υγιεινή, πάντα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. Οι αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να προκαλέσει η παρουσία τρωκτικών στον χώρο σας, δεν περιορίζονται μόνο σε υλικές φθορές (π.χ. ηλεκρολογικά όπου εγκυμονούν κίνδυνοι βραχυκυκλωμάτων ή διακοπής της ηλεκτροδότησης, ακόμα και πυρκαγιάς, σωληνώσεις, πρώτες ύλες). Η αρνητική εικόνα στους πελάτες αλλά και στους εργαζομένους (που με τη σειρά της συνεπάγεται μείωση του ηθικού και της παραγωγικότητάς τους), η μετάδοση επιβλαβών ασθενειών και φυσικά η παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, είναι καταστάσεις που πρέπει να αποφύγετε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Το «μυστικό» είναι η πρόληψη

Η κάθε σύγχρονη επιχείρηση είναι ένας «ζωντανός οργανισμός» με μαθησιακές ικανότητες και όχι μια μηχανή που παράγει χρήμα. Όταν λοιπόν δεχθεί εισβολή από βλαβερούς για τη βιωσιμότητά της παράγοντες, οφείλει να είναι προετοιμασμένη και να διαθέτει το κατάλληλο «οπλοστάσιο» για να αποκρούσει τον κίνδυνο. Και φυσικά να μαθαίνει από τα λάθη της. Επειδή η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τον έλεγχο, οι προληπτικές μέθοδοι που ακολουθούμε είναι σίγουρο ότι θα εμποδίσουν αποτελεσματικά μια πιθανή μόλυνση. Η σωστή συντήρηση και κατασκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων είναι το πρώτο και σπουδαιότερο βήμα για να αποφύγετε την παρουσία τρωκτικών. Ανοίγματα και κοιλότητες, που μπορούν να γίνουν σημεία εισόδου ή φωλιά για τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, πρέπει να επιδιορθώνονται. Το ίδιο ισχύει και για ψευδοροφές ή κούφια δάπεδα, που δύνανται να αποτελέσουν εστίες πολλαπλασιασμού, όπως και κάθε αντικείμενο που μπορεί να γίνει καταφύγιο για τα τρωκτικά. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να μην υπάρχει πρόσβαση σε τροφή και νερό, αλλά και να υπάρχει ευρυχωρία, καθώς τα ποντίκια και οι αρουραίοι αποφεύγουν να διασχίζουν μεγάλους χώρους. Αντίθετα, ψάχνουν χώρους διαβίωσης που είναι μικροί και σκοτεινοί. Γενικά, οι μικρές ρωγμές και σχισμές στο κτίριο όπου στεγάζεται η επιχείρησή σας, μπορούν να παρέχουν καταφύγιο και χώρους αναπαραγωγής. Όλοι οι χώροι σας πρέπει να είναι καθαροί και τακτοποιημένοι, γιατί έτσι τα τρωκτικά δεν βρίσκουν έδαφος για να αναπαραχθούν.

Η Protect διασφαλίζει τη μακροβιότητα της επιχείρησής σας

Να θυμάστε ότι πρόσφατη μελέτη αποκάλυψε ότι δύο από τους παράγοντες-«κλειδιά» που ισχύουν στην πλειοψηφία των μακρόβιων επιχειρήσεων, είναι πως είναι ευαισθητοποιημένοι απέναντι στο περιβάλλον τους και διαθέτουν ανθεκτικότητα. Η επιχείρησή σας, επομένως, για να αντέξει στον χρόνο (και στις επιθέσεις των τρωκτικών) πρέπει να μπορεί να έχει αναπτύξει τους κατάλληλους αμυντικούς μηχανισμούς. Εκεί είναι που η Protect κάνει τη διαφορά! Ανιχνεύουμε κάθε θέμα υγιεινής ή δομικών συνθηκών που ευνοεί την παρουσία τρωκτικών, εξετάζουμε οποιαδήποτε ένδειξη μόλυνσης και αξιολογούμε τον βαθμό επικινδυνότητας, μελετώντας κάθε συνθήκη που συμβάλλει σε δραστηριότητα που επιβάλλει μυοκτονία. Οι υπηρεσίες μας εναρμονίζονται με όλα τα σύγχρονα διαχειριστικά πρότυπα και βρίσκονται υπό τη συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση της επιστημονικής μας ομάδας. Δεν πρέπει, επίσης, να ξεχνάτε πως όσο μεγαλύτερη είναι η επιχείρησή σας, τόσο πιο περίπλοκο είναι να αντιμετωπιστούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τρωκτικά στις εγκαταστάσεις σας. Με δεδομένο ότι πρέπει να βρεθεί η ρίζα του προβλήματος, μια μεγάλη σε χώρο επιχείρηση απαιτεί περισσότερο χρόνο και έξοδα για να βρεθεί η «πηγή του κακού» (π.χ. σφάλμα στο σύστημα αποχέτευσης).

Ζητήστε Προσφορά