Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Απεντόμωση για Ψύλλους

Παρά το μικρό τους μέγεθος, οι ψύλλοι είναι από τα πιο ενοχλητικά και επικίνδυνα έντομα που υπάρχουν, γιατί μεταδίδουν ασθένειες, όπως πανώλη ή ενημικό τύφο, ενώ μερικά είδη δρουν ως μεταβιβαστές παθογόνων μικροοργανισμών στο αίμα.
Χαρακτηριστικά, μορφολογία, ικανότητες

Πρόκειται για εξωτερικά παράσιτα, τα οποία τρέφονται με αίμα θηλαστικών και πτηνών, και διακρίνονται για τη σκληρότητα του σώματός τους, που τους επιτρέπει να αντέξουν την πίεση, όπως π.χ. το ξύσιμο. Μπορούν, επίσης, να πραγματοποιούν άλματα μέχρι και 200 φορές μεγαλύτερα από το μήκος τους, ενώ ο πληθυσμός τους αυξάνεται 6 εβδομάδες μετά την αύξηση της θερμοκρασίας από χειμώνα σε άνοιξη-καλοκαίρι. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι ενδέχεται να υπάρχουν ψύλλοι στον χώρο σας χωρίς να το έχετε αντιληφθεί! Γι’ αυτό και η εφαρμογή προληπτικών μέτρων είναι ό,τι πιο σημαντικό πρέπει να κάνετε. Η ταυτόχρονη δράση για το σπίτι, την αυλή και το κατοικίδιό σας είναι απαραίτητη για την πρόληψη της επανεμφάνισης ψύλλων.

Κύκλος ζωής

Χαρακτηριστικό των εντόμων αυτών είναι ότι μπορούν να ζήσουν πάνω στον ξενιστή (που είναι η κύρια πηγή τροφής τους) μέχρι και 100 ημέρες, ενώ τα κουκούλια, οι προνύμφες και τα αβγά τους είναι εξαιρετικά κρυμμένα από τη φύση τους. Να θυμάστε ότι ο βιολογικός κύκλος των ψύλλων μπορεί να διαρκέσει έως και 2 έτη και πως τα αβγά και οι νύμφες μπορούν να παραμείνουν σε αδράνεια για πολλούς μήνες, για να δραστηριοποιηθούν μόλις υπάρξουν κατάλληλες συνθήκες, δηλαδή υποψήφιοι ξενιστές.Επαγγελματική αντιμετώπιση για σίγουρα αποτελέσματα

Στην Protect παρέχουμε αποτελεσματικές και ασφαλείς εφαρμογές, καταπολεμώντας την προσβολή από ψύλλους. Η εταιρεία μας πραγματοποιεί διεξοδική επιθεώρηση για τον εντοπισμό των περιοχών όπου κατοικούν τα ανώριμα στάδια του πληθυσμού αυτών των παρασίτων, που συνήθως γίνονται αντιληπτά αφότου το πρόβλημα ύπαρξής τους αποκτήσει μεγάλες διαστάσεις. Όσο περισσότερος χρόνος περνάει, τόσο πιο δύσκολη γίνεται η αντιμετώπισή τους! Επιπλέον, όποια φυσική προσέγγιση καταπολέμησης των ψύλλων κι αν ακολουθήσετε, σπάνια το πρόβλημα θα εξαλειφθεί ριζικά, ενώ θα χρειαστείτε και πολύ χρόνο. Γι’ αυτό μη χάνετε καιρό. Απευθυνθείτε στους επαγγελματίες της Protect! Επικοινωνήστε μαζί μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα εξουδετερώσει ολοκληρωτικά τους ψύλλους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. δίχως να αφήσει εστίες τους.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
PROTECT

Ενδείξεις ότι χρειάζεστε απεντόμωση για ψύλλους

  • Εμφάνιση μικρών ερυθρών σημαδιών στο δέρμα σας, που συνήθως δεν προκαλούν φαγούρα, εκτός αν είστε αλλεργικός
  • Ο σκύλος ή η γάτα σας (ο πιο επικίνδυνος ψύλλος είναι αυτός της γάτας) έχουν έντονη συνεχή φαγούρα συνεχώς. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει το κατοικίδιο να ψεκαστεί με ειδικό σπρέι και να προγραμματιστεί επαγγελματική απολύμανση ψύλλων. Στις περιοχές ανάπαυσης του κατοικιδίου συναντούμε τους περισσότερους πληθυσμούς.
  • Εντοπισμός ψύλλων με γυμνό μάτι, κάτι σπάνιο, που όταν όμως συμβεί, πρέπει να πάρετε δραστικά μέτρα.

Τα τέσσερα βήματα για την εξόντωση ψύλλων:
  • Κατάλληλη προετοιμασία του σπιτιού για μια επιτυχημένη αντιμετώπιση.
  • Θεραπεία κατοικίδιων για την αποπαρασίτωσή τους.
  • Απεντόμωση των εσωτερικών χώρων.
  • Απεντόμωση των εξωτερικών χώρων όπου παρατηρείται δραστηριότητα ψύλλων.

Όπου υπάρχουν πιθανοί «στόχοι» ψύλλων, η Protect επεμβαίνει και δίνει οριστική λύση! Σπίτια, αποθήκες, super markets, ξενοδοχεία, εργοστάσια, δημόσια κτίρια, στάβλοι, γρασίδια, πάρκα, χαλιά, ταπετσαρίες κ.λ.π., όσο καθαρά κι αν είναι, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθούν από τα ενοχλητικά αυτά έντομα. Εμείς εγγυόμαστε την αποτελεσματική απεντόμωση ψύλλων, πάντα σε οικονομικές τιμές και με σεβασμό στο περιβάλλον. Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε, είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Ζητήστε Προσφορά