Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

Γιατί Protect

Γιατι PROTECT

Στην PROTECT εφαρμόζουμε συγκεκριμένη διαδικασία υλοποίησης του κάθε έργου, ακολουθούμενη από σύστημα διαχείρισης ποιότητας.

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Η μυοκτονία πραγματοποιείται με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης των τρωκτικών.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Η απεντόμωση έχει ως στόχο την καταπολέμηση των εντόμων. Μάθετε τους τρόπους καταπολέμησης:

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

Απαραίτητο για τον περιορισμό της διασποράς του ιού, σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης του covid-19.

Απώθηση Ζώων & παρασιτων

Η απώθηση αφορά την εφαρμογή μεθόδων προκειμένου να αποφευχθεί η παρουσία παρασίτων ή και ζώων.

γιατι PROTECT

Στη σημερινή πραγματικότητα όπου οι απαιτήσεις αυξάνονται & η παροχή υπηρεσιών αξιολογείται συνεχώς, η επιλογή συνεργατών είναι κρίσιμης σημασίας. Η PROTECT αναγνωρίζει τη δυσκολία επιλογής των συνεργατών στο επίπεδο του pest control λόγω της ιδιαίτερης φύσης του & της εξειδικευμένης γνώσης που απαιτεί, και παρόλα αυτά στοχεύει στην μακροχρόνια συνεργασία. Μαζί μας μπορείτε να μάθετε & να εντοπίζετε τη διαφορά στις υπηρεσίες που προσφέρονται, καθώς & στο τελικό αποτέλεσμα.

Η PROTECT προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ελέγχου και καταπολέμησης παρασίτων που ξεκινούν με την επιθεώρηση του χώρου σας και φτάνουν μέχρι τις εξειδικευμένες προτάσεις ή και λύσεις που σας παρέχουμε.

υπηρεσιεσ

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε δεν συνδέονται με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία πέρα από τον έλεγχο και την καταπολέμηση των παρασίτων. Προχωρήσαμε σε αυτό το εγχείρημα αφού πρώτα συγκεντρώσαμε όλη την απαραίτητη πληροφόρηση, τον αναγκαίο εξοπλισμό & τους ανθρώπους με γνώση & εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο εφαρμογών. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μας λαμβάνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από μια εταιρία με έντονη διαφοροποίηση στον βαθμό εξειδίκευσης των υπηρεσιών που προσφέρει, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

η διαδικασια

Στην PROTECT αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ως ξεχωριστή μονάδα με ξεχωριστές απαιτήσεις. Έτσι ξεκινάμε τη διαδικασία με μια συνάντηση μαζί σας. Εσείς έχετε τον πρώτο και τελευταίο λόγο, γιατί θεωρούμε ότι αυτό που προσφέρουμε δεν είναι απλά μια υπηρεσία, αλλά η αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών σας. Ο έλεγχος των εργασιών μας, μετά την ορθή συλλογή δεδομένων, μας βοηθάει να κατανοήσουμε και να αξιολογήσουμε πλήρως τις ανάγκες σας και με αυτό τον τρόπο προχωράμε στην τροποποίηση του προγράμματος και σε διορθωτικές ενέργειες.

Στην PROTECT εφαρμόζουμε συγκεκριμένη διαδικασία υλοποίησης του κάθε έργου, ακολουθούμενη από σύστημα διαχείρισης ποιότητας. Οι υπηρεσίες παρέχονται διαφορετικά σε κάθε πελάτη σύμφωνα με τις ανάγκες του, χωρίς να τυποποιούνται. Ακούμε τις ανάγκες σας και τις καταγράφουμε.

Πιστοποιήσεις
Συνεργασίες

Ζητήστε Προσφορά