Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00
Online Ραντεβού
Καποδιστρίου 42, 104 32, Αθήνα - Κων. Καραμανλή, 85100, Ρόδος
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 έως 17:00

Απολυμάνσεις Διαμερισμάτων

Απολύμανση Διαμερισμάτων

Για όλα τα διαμερίσματα είναι πολύ σημαντική η διατήρηση της σωστής υγιεινής. Όχι μόνο επειδή πρέπει να κάνουμε το αυτονόητο, αφού αν αμελήσουμε την τακτική καθαριότητα και απολύμανση του χώρου κατοικίας μας υπάρχει κίνδυνος να εξαπλωθούν πολλές ασθένειες και επιδημίες, ιδιαίτερα επιβλαβείς για τον άνθρωπο. Και το κομμάτι της ψυχολογίας έχει άμεση σχέση με ένα απαλλαγμένο από κάθε είδους βλαβερούς μικροοργανισμούς περιβάλλον, καθώς η καθαριότητα βοηθάει σημαντικά στη μείωση του άγχους και της κατάθλιψης, όπως έχουν δείξει σύγχρονες έρευνες. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ρισκάρετε την ασφάλεια της υγείας σας. Η Protect θα έρθει και θα απολυμάνει το διαμέρισμά σας, εξοντώνοντας παράσιτα και μικρόβια και εξαλείφοντας όλους τους νοσογόνους και παθογόνους μικροοργανισμούς (ιοί, βακτήρια, μικρόβια, μύκητες, κ.ά.).

Η οικιακή καθαριότητα ξεκινάει από την πρόληψη

Η εταιρεία μας εστιάζει κυρίως στην πρόληψη, γιατί πιστεύει πως αποτελεί το «κλειδί» για τη διατήρηση ενός σπιτιού απαλλαγμένου από «ανεπιθύμητους επισκέτες».Κάνοντας, για παράδειγμα, προληπτική απολύμανση στις αρχές της άνοιξης, είστε διπλά κερδισμένοι, γιατί αφενός προλαβαίνετε το πρόβλημα πριν εμφανιστεί, αφετέρου είστε και οικονομικά κερδισμένοι, διότι εφόσον προκύψει πρόβλημα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστούν πάνω απο μία εφαρμογές απολύμανσης για να εξαλειφθεί, και συνεπώς μεγαλύτερο κόστος.

Βασική μας αρχή, λοιπόν, είναι οι κατάλληλα σχεδιασμένες υγειονομικές εφαρμογές μας να γίνονται πριν τα προβλήματα κάνουν την εμφάνισή τους. Έτσι γινόμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί στην καταπολέμηση ιών και βακτηρίων που μπορούν να προκαλέσουν εστίες μόλυνσης και να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σας. Αλλά ακόμα και σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, εμείς θα σας δώσουμε τις πιο ασφαλείς και άμεσες λύσεις χρησιμοποιώντας τα πλέον κατάλληλα από τον ΕΟΦ προϊόντα, τα οποία έχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας. Όλα τα σκευάσματα είναι νέας γενιάς και τα πλέον οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον, μεγάλης διάρκειας και εντελώς ακίνδυνα για όλες τις ευπαθείς ομάδες (βρέφη, παιδιά, ηλικιωμένοι, εγκυμονούσες γυναίκες).

Διεξοδική και ασφαλής απολύμανση για σπίτια απόλυτα προστατευμένα

Στόχος της απολύμανσης (μικροβιοκτονία) είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου ενός χώρου, μιας επιφάνειας, ενός αντικειμένου. Σε ένα διαμέρισμα, και μάλιστα στα μεγάλα αστικά κέντρα όπου το περιβάλλον δεν είναι ιδιαίτερα καθαρό, η υγιεινή των επιφανειών είναι ένας κρίσιμος παράγοντας αντιμετώπισης του κινδύνου μόλυνσης, και πρέπει να ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις, ώστε να προστατεύονται τόσο οι άνθρωποι, αλλά και υλικά και προϊόντα, με δεδομένο πως οι μικροοργανισμοί μπορούν να επιβιώσουν για αρκετούς μήνες. Όσο καλή δουλειά κι αν γίνει από εσάς, η απολύμανση από επαγγελματίες θα κάνει τη διαφορά στο διαμέρισμά σας.

Οι επισκέψεις για την απολύμανση του διαμερίσματος μπορούν να γίνονται κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, ανάλογα με την περίσταση. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, ικανό να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε κατάσταση αφορά στην εξόντωση «ανεπιθύμητων επισκεπτών» στον χώρο σας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
PROTECT

Αναλαμβάνουμε την απολύμανση διαμερισμάτων, καλύπτοντας:

  • Κουζίνα (νιπτήρες, πίσω και κάτω από συσκευές).
  • Μπαλκόνια (εξωτερικούς τοίχους, δάπεδα και υδρορροές).
  • Μπαλκονόπορτες
  • Μπάνιο (σιφόνια, νιπτήρες, ντουζιέρες, μπανιέρες, πίσω και κάτω από συσκευές).
  • Παράθυρα και σίτες
  • Αποθηκευτικούς χώρους–πατάρια

Αναλαμβάνουμε, επίσης, την απολύμανση όλων των κοινόχρηστων χώρων κοντά στο διαμέρισμά σας, όπως ταράτσες, λεβητοστάσια, γκαράζ, ακάλυπτους χώρους κ.ά. Εμπιστευτείτε την Protect, γιατί προσφέρουμε εξελιγμένες υπηρεσίες υγειονομικής προστασίας και απολύμανσης σε οικιακό επίπεδο, που θα αφήσουν τον χώρο σας καθαρό και ταυτόχρονα ασφαλή, κι εσάς απόλυτα ικανοποιημένους!

Ειδική αντιμετώπιση μικροοργανισμών

Ένα ξεχωριστό θέμα που χρειάζεται ειδική αντιμετώπιση όμως, είναι οι διάφοροι μικροοργανισμοί που μπορεί να επιβαρύνουν είτε εμάς, είτε τα κατοικίδια μας είναι πολλοί σε αριθμό, απαιτούν ιδιαίτερη εξειδίκευση στην καταπολέμηση τους. Η εταιρεία μας με την επιστημονική της ομάδα μπορεί να σχεδιάσει το πλέον κατάλληλο πρόγραμμα απολύμανσης εξατομικευμένα & να δρομολογήσει τις απαραίτητες ενέργειες για την απολύμανση του εκάστοτε χώρου με την πληρέστερη μέθοδο για κάθε μικροοργανισμό στόχο (ιούς, βακτήρια, κλπ.) που έχει καταγραφεί βιβλιογραφικά ή ακόμα και εάν είναι υπό διερεύνηση ή σε προχωρημένη πειραματική εφαρμογή για αυτόν. 

Η εξειδίκευση αυτή πέρα από τους χώρους κατοικιών, μπορεί να αφορά και άλλους χώρους, όπως κτηνιατρεία, καταστήματα με κατοικίδια, πώλησης ειδών για κατοικίδια, κτηνιατρικές εγκαταστάσεις και επιχειρήσεις κλπ. 

 

  • Τέτοια παραδείγματα μπορούν να αφορούν απολυμάνσεις σε περιπτώσεις μολύνσεων από μικροοργανισμούς, παράσιτα, ιούς π.χ. παρβοϊού τύπου 2 (CPV-2) –τύφος ζώων 

Ζητήστε Προσφορά